Beylikdüzü, mevsimin ilk kar yağışıyla bambaşka bir görünüme büründü. Beylikdüzü'nün en beyaz halini birbirinden güzel çekimlerle belgeleyen vatandaşlar, "@beylikdüzübeltr" adresi üzerinden Facebook ve Twitter gibi sosyal ağları fotoğraf yağmuruna tuttu.
İstanbul'da kar yağışının çok yoğun şekilde gerçekleştiği Beylikdüzü'nde vatandaşlar, beyaza bürünen ilçenin en güzel hallerini fotoğraflayarak, Beylikdüzü Belediyesi'nin Twitter ve Facebook hesabında paylaştı. İlçe halkı Beylikdüzü'nü sosyal medya aracılığıyla tüm ülkeye tanıtırken, Beylikdüzü Belediyesi'nin kar ile ilgili yaptığı çalışmaları da sosyal medyada tüm takipçilere iletti.

FOTOĞRAF PAYLAŞANLARI SÜRPRİZLER BEKLİYOR
Twitter, Facebook, Friendfeed gibi sosyal paylaşım sitelerinden "@beylikdüzübeltr" adresi ve #BeylikdüzündeHayatVar" ağı üzerinden fotoğraf ve görüşlerini paylaşanları ise, çeşitli sürprizler bekliyor. Yeni dünya düzeninde tanıtım açısından sosyal medyanın gücünün büyük olduğuna değinen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kendisinin de özellikle Twitter'ı kapsamlı bir şekilde kullandığını ve vatandaşların bu yolla kendisine iletmek istedikleri konulara rahatlıkla cevap verebildiğini dile getirdi.
(HÇ-ET-OK-Y)

21.12.2012 15:55:11 TSI

Editör: Wan Haber