Beylikdüzü'nde okuyan öğrenciler karnelerini Beylikdüzü Belediye Başkanı Yardımcısı Efrahim Yeşil'in elinden aldı. Başkan Yardımcısı Yeşil, "Eğitime her daim tutarlı destek veriyoruz" dedi.
Beylikdüzü Pınarkule İlköğretim Okulu'nda düzenlenen 2012-2013 EğitimÖğretim Yılı 1. Dönem Karne Programı'na Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldı. Karnelerini alan öğrencilerin sevinci ise objektiflere yansıdı.
İlçeler arası eğitimde ilk beşte olmamız bizim için gurur verici diyerek konuşmasına başlayan Başkan Yardımcısı Yeşil, "Yerel Yönetimler olarak sonuna kadar yanınızda olduk, olmaya devam edeceğiz" dedi. Yarıyıl tatilinde Beylikdüzü Belediyesi Merkez kütüphanesi'nden tüm çocukların faydalanmalarını istediğini dile getirdi.
Beylikdüzü'nün eğitim ve öğretimde ön sıralarda olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu da, "Tatil süresince çocuklarımız kitap okuma alışkanlığını sürdürülmeli ve boş vakitleri fırsat bilip bol bol kitap okumalıdırlar" dedi ve katkılardan dolayı Başkan Uzun â teşekkür etti. Programda konuşan Beylikdüzü Kaymakamı Demirkol ise eğitimin önemine vurgu yaparak, "Katkılarından dolayı herkese Teşekkür ediyorum" dedi.
MİNİKLERDEN RENKLİ GÖSTERİLER
Pınarkule İlköğretim Okulu öğrencilerinin gösterileriyle renklenen programda, Trakya Yöresi Halk Oyunlarını büyük bir başarı ile sergileyen öğrenciler, salonda bulunan izleyicilerden tam not aldı. Son olarak protokol tarafından öğrencilere karneleri dağıtıldı.
(ET-ÖK-Y)

25.01.2013 16:06:29 TSI

Editör: Wan Haber