Malatya'da Beydağı Şiir Günleri programının, 18-23 Ocak tarihleri arasında düzenleneceği bildirildi.
Malatya Park AVM'de, Beydağı Şiir Günleri programı hakkında bilgi verildi. Basına bilgilendirme toplantısında konuşan Malatya Park AVM Genel Müdürü Ali Günaçar, "İlkini geçen yıl düzenlediğimiz Beydağı Şiir Günleri programının 2'ncisini bu yıl 18-23 Ocak tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Bu yıl Abdurrahim Karakoç anısıyla başlayacak olan Beydağı Şiir Günleri programı çerçevesinde 6 gün boyunca şairlerimiz kitaplarını imzalayacak ve söyleşiye katılacaklar" dedi.
Günaçar şiir severleri, 18-23 Ocak tarihleri arasında AVM'ye beklediklerini dile getirerek, "AVM olarak şiir atölyesi kurup, İnönü Üniversitesi'nden de destek alarak, şiir yazmak ve okumak isteyenlere ön ayak olacağız. Bu etkinliğin, Malatya'nın kültürel gelişimine katkısı olacaktır. Gelenek haline gelen kültür faaliyeti konumuna getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz ise, "Şair ve gazetecileri gündeme getiren en etkili program AVM tarafından yapılıyor. Bu nedenle emeği geçenleri kutluyorum" diyerek, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin önemini anlattı.
(NA-SO-Y)

17.01.2013 14:49:13 TSI

Editör: Wan Haber