Kanal D nin yıllardır vazgeçilmeyen yüzü Beyaz Show bu akşam eğlencenin lezzetini damaklada bırakacak yepyeni bir bölüm ile kendi gününde ve kendi saatinde ve kendi kanalında olacak.


Beyaz show 21 kasım 2014 bu haftaki stüdyoya gelen misafir konukları ile herkese hoşça anlar yaşatmak için en güzel espirileri sohbetleri çok güldürücü skeçleri ve söylenen şarkılarla ekranların ve yıllardır bırakılamayan tutuku..

 

BEYAZ SHOW 21 KASIM 2014 

Beyaz Show'da bu hafta kangi ünlüler konuk olarak geliyor.?

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; ilk bölümü Pazar akşamı ekrana gelecek Kanal D’nin yeni dizisi “Şeref Meselesi” dizisinin başrol oyuncuları; Kerem Bürsin, Şükrü Özyiğit, Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik, “Karışık Kaset” filminin başrol oyuncuları Özge Özpirinçci ve Sarp Apak ile pop müziğin güçlü yorumcularından Gökhan Tepe konuk oluyor.Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” yine şahane!

 

Beyaz Show bu haftaki konukları yeni bölümleri ile bu yılda ekranların gülen yüzü olacak.Beyaz Show bu haftaki yeni konukları Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Özge Özpirinçci, Sarp Apak ve Gökhan Tepe konuk misafir olarak konuk olacaklar.

 

BEYAZ SHOW 21 kasım 2014 programı yeni bölüm konuklarıKerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Özge Özpirinçci, Sarp Apak ve Gökhan Tepe bu gece "Beyaz Show"da olacak ve ekranlar çok şenlenecek...

 

Beyaz Show her hafta olduğu gibi bu Cuma da yepyeni bölüm programı şarkıları skeçleri , esprileri, canlı yayın telefon bağlantıları , muhteşem sohbetleriyle hem stüdyoya gelen tüm seyircileri ve hem de Tüm Türkiye ye muhteşem anlar yaşatacağa benziyor.

 

beyaz.jpg

 

BEYAZ SHOW GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Beyaz show 14-15 Kasım yeni bölümü ile yine ekranların kahkahaya boğdu. Beyaz show son bölümü ile Kanal D de yayınlandı ve yeni sezonu ikinci haftasında da Trand Topic oldu . Beyaz show ikinci haftasında Trand topic te ikinci sırada yer aldı.

 

Editör: Wan Haber