Beyaz show bu haftaki konu ve konuk oyuncularla  her hafta olduğu gibi bu gecede hoş sohbetler en güzel espiriler , en güzel şarkılar ve hazırlanan en güzel video vtr ler ile kanal d televizyonlarını ve Tüm Türkiye yi eğlenceye boğacak.Beyaz show 12 aralık 2014 cuma bu geceki şahane konukları alişan Derya Baykal Derya şensoy ve Serhat kılıç ile kanal D de bu akşam Beyaz show Talk show programında olacak  işte bu haftaki Beyaz show konukları tanıtım fragmanıBeyaz show 12 aralık 2014 cuma bu geceki şahane konukları alişan Derya Baykal Derya şensoy ve Serhat kılıç ile kanal D de bu akşam Beyaz show Talk show programında olacak  işte bu haftaki Beyaz show konukları tanıtım fragmanı

 

12 Aralık 2014 cuma Beyaz Show a bu hafta Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; müzik dünyasının güçlü yorumcularından Candan Erçetin ile başarılı oyuncular Murat Yıldırım ve Selma Ergeç konuk oluyor!..  Beyazıt öztürkün konuğu olarak Beyaz show programına konuk olarak katılacak.Beyaz show her hafta cuma gecesi saat 23.15 te başlıyor. Beyaz show yıllardır vazgeçilemeyen tutku ve eğlencenin tek adresi olarak yıllardır Kanal D ekranlarından naklen yayın hayatına son sürat devam ediyor.

 

beyaz-show-001.jpg

 

CANDAN ERÇETİN

Candan Erçetin, 10 Şubat 1963 tarihinde Kırklareli`de doğdu. Çocukluğunu ve ilkokul yıllarını Kırklareli'nde geçiren Erçetin girdiği parasız yatılı sınavlarında Galatasaray Lisesi'ni kazandı.Aynı zamanda, 1979 yılında girdiği İstanbul Belediye Konservatuarı'nda Şan eğitimine devam ediyordu.
Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi Klasik Arkeoloji bölümüne girdi. Üniversitenin son yılı olan 1986'da büyük bir tesadüf sonucu Norveç Oslo'da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Klips ve Onlar" grubunun bir üyesi olarak Türkiye'yi temsil etti.

Grup o zamana kadarki en iyi dereceyi almış, dokuzuncu olmuştu. Bazıları için büyük bir müzikal kariyerin başlangıcı gibi duran bu olaya rağmen,çok severek devam ettiği Arkeoloji eğitimini burada sonlandırmak istemedi ve kazandığı bursla yüksek lisans yapmak üzere Viyana Üniversitesi'ne giderek henüz başlamış olan müzikal kariyerine son verdi.

Hayatının geri kalanını geçirebileceğine inanarak gittiği Viyana'dan, 1 yıl sonra, ülkesini çok özlemiş olarak geri döndü. İyisiyle kötüsüyle, insanın kendini en iyi hissettiği yerin doğduğu ve yaşadığı yer olduğunu anlamıştı. Viyana'da olduğu süre boyunca dondurduğu İstanbul Belediye Konservatuarı Şan bölümünü 1991 yılında bitirdi.

Profesyonel müzik hayatını, 1989 yılında "Siyah & Gümüş" adlı gece kulübünde, Arie Antique ve Chansons söylemeyi şart koşarak tekrar denedi. Bu sırada, menajerlik ve sahne organizasyonu gibi alanlarda çeşitli şirketlerde çalışıyordu. Bu işlerde kazandığı deneyimler, ona çok sonraları kendi albümlerini çıkardığında oldukça faydalı oldu.Daha en başta, yalnız sahne üzerinde değil sahne arkasında da nelerin gerekli olduğunu, bir organizasyonda insanların neler beklediğini biliyordu. 1994 yılında, mezun olduğu Galatasaray Lisesi'ndeki kadro açığından doğan tesadüfle babasının da mesleği olan müzik öğretmenliğine başladı. Bugün halen aynı lisede müzik öğretmenliği yapmaya devam ediyor.

Televizyonculukla tanışması da 1994 yılında sunuculuğunu yaptığı Kanal D'de yayınlanan "Kol Düğmeleri" adlı magazin programıyla oldu. 1995 yılının ekim ayında Numberone TV'de haftada beş gün yayınlanan ve 65 bölümden oluşan "Randevu" adlı sohbet programını sundu. Aynı yılın Temmuz ayında da ilk solo albümü olan "Hazırım" yayınlanmıştı. İlk albümünde doğup büyüdüğü Trakya'nın ve ailesinin kökeni olan Makedonya'nın ezgileri ağırlıktaydı. Daha sonraki çalışmalarında da bu yörelerin müziğinden ilham almaya devam etti. 1996 yazında Türkiye için bir ilke imza atarak "Sevdim Sevilmedim" adlı remix albümü çıkardı. Türkiye ilk kez tanıştığı remix kavramını sevmiş, şarkının değişik versiyonları ülkenin birçok yerindeki yazlık mekanların en çok çalınanlarından biri olmuştu.

"Sevdim Sevilmedim"i, 1997 yılında çıkan ikinci solo albümü "Çapkın" izledi. Bu albümde kendi bestelerine de yer verdi. Bu albümde yer alan "Yalan" adlı şarkı radyolarda sık sık çalınan bir hit oldu. Albüm sanatçının yurt dışındaki organizatörler tarafından da tanınmasını sağladı. Bu sırada hem yurt içinde hem de yurt dışında konserler vermeye devam ediyordu. 1998 Ağustos ayında ise, "Oyalama Artık" adlı 2. remix albüm çalışması yayınlandı.

2003’ün Ocak’ında, sürekli dinleyicilerinin ondan sahnede dinlemeye alıştığı Fransız chanson’larını modern düzenlemelerle yorumladığı "Candan chante hier pour aujourd hui" albümü piyasaya çıktı. Yine 2003’te NEDEN albümünden şarkıların remixlerinin yanı sıra Bosna-Hersek, Avusturya, Türkiye ortak yapımı "Gori Varta" adlı filmin müziği olan "Yazık Oldu" adlı şarkının da yer aldığı Remix albüm piyasaya çıktı. Bu vesileyle Bosna-Hersek’li müzisyen Sasa Losic ile kurduğu dostluk bir sonraki albümünde ortak bir çalışmaya olanak sağladı ve Sasa’nın bir şarkısı bu albümde yer aldı.Haziran 2004’te son albümü MELEK dinleyicisiyle buluştu.

candan.jpg

 

MURAT YILDIRIM

Murat Yıldırım, 13 Nisan 1979 tarihinde, Konya’da babası öğretmenlik yaparken doğmuştur. Babası, Mehmet Salih Yıldırım, annesi Hayat Yıldırım’dır. Ailesi aslen Mardinlidir. Liseden mezun olmasının ardından üniversite eğitimi almak üzere İstanbul’a gelen Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümüne kayıt oldu. Bu bölümde okuduğu sırada tiyatroya olan ilgisini değerlendirmek için okulun tiyatro topluluğuna katılan genç oyuncu, üç yıl süreyle burada amatör tiyatrocu olarak görev aldı.
Tiyatro topluluğunda bulunduğu yıllarda arkadaşlarının aracılığıyla T.V. dünyası ile tanışan Yıldırım, ilk olarak 1999 yılında, Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide rol aldı. Bu diziyi 2003 yılında yayınlanan Patron Kim, Hayat Bilgisi ve Ölümsüz Aşk dizileri izledi.

2004 yılında Büyük Yalan ve Bütün Çocuklarım adlı dizilerde rol alan Yıldırım asıl çıkışını, 2006 yılında Kanal D’de yayınlanan ve baş rollerini Burçin Terzioğlu ile paylaştığı Fırtına ile yakaladı.

2007 yılında yayınlanmaya başlayan ve 19 Haziran 2009 tarihine kadar yayında kalan Asi adlı dizi, Yıldırım’ın ülke çapında popülerleşmesine yol açtı. Çetin Tekindor, Tuba Büyüküstün ve de Nur Sürer ile başrollerini paylaştığı Asi, Yıldırım’ın canlandırdığı Asi ve Büyüküstün’ün canlandırdığı Demir karakterleri arasındaki ilişkiyi ele alıyordu. Yıldırım’ın rol aldığı diğer T.V. dizileri ise 2009 tarihini taşıyan Ey Aşk Nerdesin ve Aşk ve Ceza oldu.

Tiyatro ve televizyon yapımlarının yanı sıra sinema filmlerinde de rol alan Yıldırım, ilk olarak 2005 tarihli Organize İşler adlı filmde kısa bir sahnede göründü. Genç oyuncunun baş rollerinde yer aldığı ilk film ise Biray Dalkıran tarafından yönetilen ve 2006 yılında vizyona giren korku filmi Araf oldu. Araf, Altın Portakal film festivalinde en iyi film olarak aday gösterildi.

Murat Yıldırım 2009 yılında vizyona giren ve başrollerini Beren Saat ile paylaştığı Güz Sancısı adlı filmde rol aldı. Yılmaz Karakoyunlu’nun aynı adı taşıyan romanından uyarlanan Güz Sancısı, 3.105.000 dolarlık gişe geliriyle yılın en başarılı yerli yapımlarından birisi olmayı başardı.

2012 yılında “Suskunlar” dizisinde başrollerinde Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar, Aslı Enver, Berk Hakman ve Pelin Akil oynadı.

Murat Yıldırım, Fırtına adlı dizide beraber rol aldığı oyuncu Burçin Terzioğlu ile 20 Haziran 2008 tarihinde evlendi. 30 haziran 2014 de boşandılar.

2014 yılının Aralık ayında İkinci Dünya Savaşı'nda Kırım Türkleri'nin yaşadığı acıları anlatan ve Cengiz Dağcı'nın 'Korkunç Yıllar' romanından uyarlanan “Kırımlı” adlı sinema filminde Selma Ergeç, Gülçin Santırcıoğlu, Baki Davrak, Bülent Alkış, Burç Kümbetlioğlu ile birlikte oynadı.

Filmleri ve Dizileri : 
2014 - Kırımlı (Sinema Filmi) 
2012 - Suskunlar (Ecevit) (TV Dizisi)
2012 - Bağbozumu (Kendisi) (Sinema Filmi) 
2010 - 2011 - Aşk ve Ceza (Savaş Baldar) (TV Dizisi)
2009 - Ey Aşk Nerdesin (Çetin) (TV Dizisi) 
2008 - Güz Sancısı (Behçet) (Sinema Filmi) 
2007 - 2008 - As i(Demir Doğan) (TV Dizisi)
2006 - Fırtına (Ali) (TV Dizisi) 
2006 - Araf (Cenk) (Sinema Filmi) 
2005 - Organize İşler (Tabutçu) (Sinema Filmi) 
2004 - Büyük Yalan (Okan Vardarlı) ( (TV Dizisi)) 
2004 - Bütün Çocuklarım (Mesut Kıroğlu) (TV Dizisi) 
2003 - Ölümsüz Aşk (Sedat) (TV Dizisi) (Bölüm) 
2003 - Patron Kim (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi) 
2003 - Hayat Bilgisi (Yardımcı Oyuncu) (TV Dizisi) 
1999 - 2003 - Ayrılsak da Beraberiz (TV Dizisi)
  

murat-yildirim-6.jpg

 

SELMA ERGEÇ

Selma Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin ilk çocuğu olarak Hamm Bockum-Hoevel, Almanya’da dünyaya geldi. Bir kız, bir erkek kardeşi var. Babası Adana’lı bir doktor, annesi ise hemşireydi.
1983’de ailesinin Mersin, Erdemli’ye taşınmasıyla ilkokula burada başlayan Ergeç, ardından Ankara’ya taşınmalarıyla Or-An İlkokulu’na devam etti. Son sınıftayken Almanya’ya dönüş yapmalarıyla 1989’da Grundschule (ilkokul) Gottmadingen’den mezun oldu. Gymnasium (ortaokul) Ochtrup’un ardından 1993-1995 yılları boyunca Gymnasium Georgianum Vreden’de okuyan Ergeç, 1995-1996 yılları arasında Oxford, İngiltere’de Headington Girls School’da yatılı olarak okudu. 1996-1998 arasında Gymnasium Georgianum Vreden’e devam etti ve 1994 yılında öğrenci değişimi programı kapsamında Lille/Fransa’ya gitti. 1993-1998 arasında Euregio Orchester, Musikschulorchester ve Streichergrupp orkestralarında keman çaldı.

Drama, İngiliz Edebiyatı ve güzel sanatlar ağırlıklı dersler alırken, tıp okumaya karar veren Ergeç Almanya’ya döndü ve 1998’de Münster Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne (Westfaelische Wilhelms Universitaet Muenster) girdi. 6 yıllık okulunun ilk 3 yılının ardından Türkiye’ye geldi ve Çapa Acil Dahiliye’de ardından da Adana’da staj yaptı. Staj döneminin ardından eğitimine bir süre ara vermek istedi ve okuldan bir senelik izin aldı. “Evet doktor olup dünyayı kurtarmam lazım ama çok oyuncu olmak da istiyorum” diyerek bir ay sonra 'Böyle Mi Olacaktı' adlı diziyle oyunculuğa başladı. Dizide bir yıl boyunca eroinman bir kızı canlandıran Ergeç, hemen ardından 'Ayça' karakterini canlandırdığı 'Yarım Elma' adlı dizide 43 bölüm oynadı.

2000’de Uğurkan Erez Ajans’ta mankenlik ve fotomodellik yapmaya başladı. Emre Altuğ’un 'Gidecek yerim mi var' parçasının klibinde oynadı. Tıbba devam etmeme kararı alırken, 2002’de Fernuniversitaet Hagen’de psikoloji ve felsefe eğitimi aldı.

2003’de ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Aliye Uznunatağan’dan oyunculuk dersleri almaya başlayan Ergeç, bir dönem boyunca da Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne misafir öğrenci olarak katıldı. Ayrıca İngiltere’de drama eğitimi aldı. 2004’de Soul Star Underground Newyork ve 360 İstanbul çalışan kıyafetleri tasarımlarında, stilist olarak çalıştı.

Selma Ergeç 2006 yılında iki filmde rol aldı. Orjiinal dili İngilizce olan polisiye-gerilim filmi, Sis ve Gece’de 'Mine' karakterini canlandırdı. Bu filmde Uğur Polat’la başrolleri paylaşan Ergeç’in rol aldığı diğer film ise Reha Erdem’in yönetmenliğini yaptığı Beş Vakit adlı drama oldu. Bu filmde bir öğretmeni canlandıran Ergeç, rolüyle ilgili şöyle konuşmuştu:

        
Rolle ilgili olarak bana söylenen umudu simgeleyen karakter olduğu. Sembolik ve aydınlık bir karakter. Köyde yalnız ama mutsuz değil. Yaptığı işi ve çocukları çok seviyor. Ben çocukları çok sevdiğim için hiç oynamama gerek kalmadı. Mesela bir soba yakma sahnesi vardı, bacaklarım yandı! Soba sıcak ama ne kadar sıcak farkında değilim. Bacaklarım kızarmış bayağı. Setten biri çekim bitince hemen buraya gel dedi ve üstüme su döktü. Buharlar çıktı!
Binicilik, tae kwon do ve eskrimle yakından ilgilenen Ergeç, Almanca, İngilizce, Fransızca, Latince ve İtalyanca konuşabiliyor.

Bir kere evlenip boşanan Selma Ergeç, oyuncu Uğur Polat ile birlikte oldu.

Beko ve Elidor reklam filmlerinde oynadı.

Selma Ergeç, 2012 - 2014 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl adlı tarihi dizide Kanuni Sultan Süleyman'ın kız kardeşi ve Pargalı İbrahim Paşa'nın eşi Hatice Sultan karakterini canlandırmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay’ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin’in yaptığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

2014 yılının Aralık ayında İkinci Dünya Savaşı'nda Kırım Türkleri'nin yaşadığı acıları anlatan ve Cengiz Dağcı'nın 'Korkunç Yıllar' romanından uyarlanan “Kırımlı” adlı sinema filminde Murat Yıldırım, Gülçin Santırcıoğlu, Baki Davrak, Bülent Alkış, Burç Kümbetlioğlu ile birlikte oynadı.

Ödülleri : 
2011 - 16. Sadri Alışık Ödülleri , Yılın En İyi Kadın Oyuncusu
2012 - Ahi Evran Üniversitesi, Yılın En Başarılı Genç Kadın Oyuncusu

Filmleri : 
1997 - Böyle mi Olacaktı?
2001-2004 - Yarım Elma
2005 - Şöhret
2005 - Körfez Ateşi
2006 - Beş Vakit
2006 - The Net 2.0
2007 - Sis ve Gece
2007 - Hırçın Kız
2007-2009 - Asi
2010 - Ses
2010 - Kalp Ağrısı
2011 - 2013 - Muhteşem Yüzyıl
2014 - Kırımlı (sinema) 
  

selma.jpg

 

BEYAZIT ÖZTÜRK

Türk şovmen, talk-show programı sunucusu, komedyen, aktör, radyo programcısı. Üniversite yıllarında heves ettiği radyo programı sunuculuğundan, modern kültürün yeni eğlence stillerinden biri haline gelen stand-up'çılığa ve oradan televizyon ekranlarına sıçrayan ilginç bir kariyere sahip olan Öztürk; ironik bir biçimde "r" harfini telaffuz edememesine rağmen program sunuculuğu yapmış ve beklenilenin aksine oldukça büyük ilgi görmüştür. Eğlence ve komedi unsurlarına ağırlıklı olarak yer verdiği talk-show'unu yıllardır sürdürmekte ve popüler kültürün bir parçası olmasına rağmen, değişmeyen çizgisiyle Türk halkından büyük beğeni toplamaktadır. Sahne ve televizyon hayatının başlangıcından beri "Beyaz" takma adını kullanmaktadır. 

 

beyaz-004.jpg

 

BEYAZ SHOW

Beyaz Show sunuculuğunu Beyazıt Öztürk' ün yaptığı, 6 Aralık 1996'dan beri Cuma geceleri Kanal D'de canlı yayınlanan talk-show programıdır.


Ömer Karacan'ın kurduğu Radyo Klas'tan gelen teklif üzerine, amatör radyocunun yolu İstanbul'a düştü. Burada, "Gece Tavuğu" adlı programla profesyonel yayıncılığa başladı ve geniş bir dinleyici kitlesi oluşturdu. Yine Karacan tarafından, 1995'te kurulan Number One TV'ye geçen Öztürk'ün yıldızı burada parladı. Webcam aracılığıyla stüdyodan, "Beyaz" adıyla canlı yayın yapmaya başladı. Programında yüzü görünmeden, karanlık bir siluet olarak izleyiciye seslendi ve büyük ilgi gördü. 90'lı yılların ortalarında, kariyerinde radyoculukla başlayan bu süreç, televizyon programları ve stand-up gösterileriyle devam etti.

Number One TV'de geçirdiği uzunca bir zamandan sonra, başka bir televizyon programı için Kanal 6'ya geçti. Ancak, Öztürk'ün 1996 yılında Kanal D'ye geçmesi ile birlikte "Beyaz Show" adlı talk-show programını sunmasıyla birlikte ülke çapında tanınmıştır ve 6 Aralık, 1996 tarihinde programının ilk bölümüyle ilk konukları Hande Ataizi ve o günlerde Atv'de Gece Kuşu adlı talk-show'u sunan Okan Bayülgen'di. Beyaz Show, komedi ve eğlence unsurlarını da içermesiyle Türk halkı tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Programda kısa film tadında skeçler çekmiştir ve programa telefon ile bağlanmak mümkündür. Ayrıca telefon'la programa katılan ünlülerde olmuştur. Best Model of Turkey ve yetenek yarışmaları birincileri programa çıkartılmıştır. Stüdyo yaklaşık 50 kişilik bir kapasiteye sahipti. Genellikle bir kişi konuk alınıyordu ya da en fazla üç kişi konuk alınıyordu. Gelen ünlüler'e absürt şakalar'da yapmaktadır.

Editör: Wan Haber