Bülent Ecevit Üniversitesi'nin (BEÜ) yeni açılan konuk evi, konaklama hizmetinde beş yıldız konforuyla konuklarını ağırlıyor. Konuk Evinden Üniversite personelinin aileleri öncelikli olmak üzere tüm kamu çalışanları ve aileleri yararlanabiliyor.
BEÜ'den yapılan açıklamada, "BEÜ Merkez Kampusunda yer alan konuk evi, şehir merkezine, şehirlerarası otobüs terminaline ve alış veriş merkezlerine yakınlığı ile Zonguldak'a gelen kamu çalışanları ve aileleri için uygun bir konaklama mekanı olarak düzenlendi. Konuk evinin 21'i standart, 3'ü süit ve 3'ü engellilerin kullanımı için düzenlenmiş odaları televizyon, klima, ve internet bağlantısı ile beş yıldızlı otellerin konforuna sahip. Tüm alanları engellilerin rahatlıkla kullanabileceği biçimde düzenlenen Konuk Evinde asansör de mevcut. Engelli bireyler oda içindeki alanları, özel olarak düzenlenen tuvalet ve banyoyu kolaylıkla kullanabilirler. Konuk evinde oda ve kahvaltı hizmeti birlikte fiyatlandırılıyor. Konaklama rezervasyonları, www.sosyaltesis.beun.edu.tr adresli web sayfasından yapılabiliyor. Ayrıca Konuk Evinin öğle ve akşam yemeği servisi yapan restoranından, konuklar ve üniversite çalışanları yararlanabiliyor" denildi.
BEÜ Konuk Evinin hizmete açılmasıyla önemli bir adım daha attığını belirten BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, yaptığı açıklamada, "BEÜ'nün insan merkezli yönetim anlayışını kurumun her noktasında yaşatıyoruz. Tüm yatırımlarımızı insan merkezli olarak gerçekleştiriyoruz. Kurumumuz, akademik, bilimsel, sosyal, kültürel ve sanatsal anlamda bir marka değeri kazandı. Yıl içinde pek çok konuğu ağırlıyoruz. Çeşitli amaçlarla davet ettiğimiz konuklarımızın, çalışanlarımızın ailelerinin, görevli olarak şehrimize gelen kamu çalışanlarının rahatlıkla konaklayabileceği, temiz, nezih, konforlu bir ortam oluşturduk. Güler yüzlü hizmeti ve temizliği temel ilkemiz olarak belirledik. Dekorasyonu yaparken de sadeliği tercih ettik. Konuklarımıza huzurlu bir ortam sunuyoruz. Konuk Evimizin konumu ve hizmet kalitesi ile tercih edilmesi bizleri mutlu ediyor" dedi.
(SA-SA)

04.02.2013 12:59:10 TSI

Editör: Wan Haber