Ünlü besteci ve şarkıcı Demir Demirkan geçen aylarda Türkiyenin güçlü pop şarkıcısı olan Sertap erener'den ayrılmıştı ve 18 senelik birlikteliklerine son vermişti.  Demir demirkan yeni yıla öyle bir şarkı ile girdiki adeta sertap erener'e mesaj niteliğinde.Demir Demirkan yeni yıla muhteşem bir şarkı girdi. Ünlü besteci ve şarkıcı Demir Demirkan Sertap erener sonrası söz adam olucam diye şarkı besteledi.

Demir demirkan yeni yıla girerken söz adam olucam diye şarkı besteledi ve yazdı . Şarkıyı tek seferde söyleyen ve sosyal medyada paylaşan demir demirkan'a 2 dakikalık klip için dostları eşlik ederek yardım ettiler.Şarkıda geçen "Söz adam olucam yeni yılda" kısmını vurgulu bir biçimde söylediği görünen Demirkan, yeni yılın ilk sabahından itibaren başka bir adam olacağının sinyallerini verdi.


2014 Ekim yılında ayrılan Demir demirkan ve sertap erener ayrılık sonrasında Ünlü pop şarkıcısı sertap erener ünlü besteci ve eski eşi hakkında flaş ve süpriz açıklamalarda bulundu ve Demirkan hakkında kendisini küçük düşüren ve kişilik haklarını zedeleyen sözler sarf edip şiddet tehdidinde bulunduğu gerekçesiyle mahkeme tarafından tedbir kararı aldırtmıştı. Demirkan hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.

 

demir-001.jpg

Editör: Wan Haber