Adıyaman'ın Besni ilçesinde faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Besni Şubesi tarafından, istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıya; ADD Mersin Bölge Sorumlusu Nursel Aloğlu, Adıyaman ADD İl Başkanı Aslan Palalı ve yönetimi, Besni ADD Başkanı Akif Bahçeci ve yönetimi, Gölbaşı ADD Başkanı Emine Köseler ve yönetimi katıldı.
Toplantıda açıklamalarda bulunan ADD Besni Şube Başkanı Bahçeci, toplantının amacının genel merkezin aldığı kararlarla beraber şubeler arası koordinasyonu sağlamak olduğunu belirterek, "Toplantıda genel mahiyette yapacağımız çalışmaları planlamak, neler yapacağımızı konuşmak, karara bağlamak... Bu konuda Mersin Bölge Sorumlusu Nursel Aloğlu başkanlığındaki bilgilendirme çalışmalarıyla günümüzün sorunları ve yapmamız gerekenler hakkında bilgilendirmek amacı ile bu toplantıyı yapıyoruz. Bu toplantılar her ay değişik şubelerimizde yapılmaktadır. Ocak ayı toplantısını da Besni şubesi olarak üstlendik. Amacımız halkımıza Atatürk'ü ve Atatürkçülüğü daha doğru anlatmak ve toplumda genel mahiyette yanlış algılamalara son vermek. Biz günümüzde Atatürk'e ve Atatürkçülüğe karşı yapılan saldırıları kınıyor ve Atatürk'ün yanlış algılandığına ve tanıtıldığına inanıyoruz. Bir sonraki toplantı Adıyaman'da yapılacak. Genel merkezimizin aldığı karar neticesinde belde ve köylerde eğitim seminerleri vereceğiz. Biz Atatürkçüler olarak diyoruz ki, biz varız ve sürekli olarak da devam edeceğiz" dedi.
(RK-SO-Y)

21.01.2013 14:51:17 TSI

Editör: Wan Haber