Beşiktaşlı futbolcular, İstanbul Fuar Merkezi'ndeki sponsorları İşbir Yatak'ı ziyaret ederek, burada yeni transfer Mamadou Niang ile ilgili yorumlarda bulundular.
Siyah-beyazlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi sahalarında oynayacakları Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı ile ilgili olarak, "İki haftadır puan kaybediyoruz. Buna bir son getirmek istiyoruz. İnşallah 3 puanı alırız" dedi.
Özyakup, yeni transfer Mamadou Niang ile ilgili olarak ise, "Transferi bizde az önce duyduk. Büyük bir futbolcu. İnşallah bize katkısı olur" şeklinde konuştu. Başarılı futbolcu Galatasaray derbisi ile ilgili sorulan soruları ise yanıtsız bıraktı.
Necip Uysal ise Hamidou Niang'ın transferiyle ilgili olarak, "Niang kalitesi belli bir futbolcu. Bize katkı sağlayacağına eminim" açıklamasını yaptı.
Siyah-beyazlıların savunma oyuncusu Roberto Hilbert ise Niang'ın büyük bir futbolcu olduğuna dikkat çekerek, "Oldukça karakterli bir oyuncu. Bize yardımcı olacağına ve katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.
(BH-BÇ-S)

31.01.2013 14:54:43 TSI

Editör: Wan Haber