Beşiktaş Kulübü'nün resmi araç sponsoru Fleetcorp firması oldu.
Beşiktaş'ın Akaretler'deki kulüp binasında yapılan imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fleetcorp Türkiye Genel Müdürü Dominique Cardineau, Finans Direktörü Barbaros Çıtmacı ve Ticari Direktör Barbaros Aytar katıldı.
Yapılan anlaşma kapsamında Fleetcorp firması, siyah-beyazlı kulübün araç ihtiyaçlarını karşılayacak ve Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın şortlarında firma logosuyla yer alacak.
İmza töreninde konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını temenni ederek, "Fleetcorp firması yetkililerine kulübümüzle işbirliğine gittikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye'nin en önemli markasıyız ve alanında en iyisi olan bir firmayla anlaşma yapmış bulunuyoruz. Umut ediyorum ki birlikteliğimiz uzun soluklu olur. Yapılan anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Fleetcorp Türkiye Genel Müdürü Dominique Cardineau ise, Beşiktaş'a sponsor oldukları için gurur duyduklarını dile getirerek, "Beşiktaş gibi büyük bir camiaya sponsor olmaktan dolayı çok mutluyuz ve gururluyuz. Beşiktaş bir 'Feda' sezonu yaşıyor. Benzeri bir durumu biz de birkaç sene önce yaşamıştık ve dönüşümden başarılı bir şekilde çıkmıştık. İnanıyorum ki Beşiktaş da en kısa zamanda başarıya ulaşacaktır" diye konuştu.
(BH-BÇ-S)

07.02.2013 14:37:18 TSI

Editör: Wan Haber