ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından halka aşure ikramında bulunuldu. 1903 adet aşurenin dağıtıldığı etkinliğin geleneksel hale getirileceği belirtildi.

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği, şehir merkezinde aşure dağıttı. Vatandaşlara ikram edilen 1903 adet aşure, Dernek Kadın Kolları tarafından hazırlandı. İskele Camisi önünde gerçekleştirilen ve dernek yönetimi ile üyelerinin katıldığı etkinlikle ilgili olarak açıklama da bulunan Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, etkinliğin Dernek Kadın Kolları tarafından hazırlandığını ve bundan sonrada geleneksel hale getirilerek her sene yapacaklarını söyledi.

Adik, "Beşiktaş Taraftarları Derneği olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Etkinlik fikri kadın kollarımızdan geldi. Yapıp yapamayacağımız konusunda düşündükten sonra yapmaya karar verdik. Şu anda da burada 1903 adet aşure dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliği geleneksel hale getireceğiz." dedi.
CİHAN

Editör: Wan Haber