Beşiktaş Samuel Eto'yu transfer edecek mi? Beşiktaş'tan bomba transfer atağı. Beşiktaş Chelsea'da forma giyen Samuel Eto'yu transfer etmek harekete geçti. İşte Beşiktaş'ın Samuel Eto transferi  girişimlerinin detayları. 

Beşiktaş yönetimi gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlarken, Başkan Fikret Orman'ın Chelsea'nin yıldız oyuncusu Samuel Eto 'o'yu transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi.

İddialara göre; Siyah-beyazlı ekibin başkanı, Kamerunlu futbolcunun transferini bitirmek için düğmeye bastı. Başkan Orman sezon sonunda Chelsea'den ayrılmayı kafasına koyan ve teknik direktör Jose Mourinho ile arasında sorun olan Eto'o ile ön görüşmeyi yaptığı ifade edildi.

Fikret Orman yıldız forvetinTürkiye'ye ve Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakması üzerine görüşmek için 17 Nisan'da İngiltere'ye gitmeye karar verdi. Beşiktaş Başkanı Orman'ın Kamerunlu oyuncu ile masaya oturacağı ve gelecek sezon siyah-beyazlı formayı giymesi için ikna etmeye çalışacağı ifade edildi. Bu sezon başında ve devre arasında Ronaldinho transferinde yaşananların tekrar yaşanmaması için Başkan Orman hiçbir Türk menajer ile görüşmeyecek ve sadece Eto'o ve avukatı ile masaya oturacak.
Özen, Van der Vaart'ı izledi

Beşiktaş'ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları ve Futbol Direktörü Önder Özen Almanya'da buluştu. İkili, Hamburg-B.Leverkusen maçında Van Der Vaaart'ı izledi. Özen ve Torunoğulları Hollandalı oyuncu için ön görüşmeyi yaptı. Skorer

Editör: Wan Haber