Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba gözetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, istasyonlardan oluşan pas ve şut çalışması ile devam etti. 5'e 2 pas çalışması, sonrasında çift devre yapılan maç ile antrenman sona erdi. Çift kale maçta 2-1 galip gelen kırmızı takımda yer alan futbolcular sevinç fotoğrafı çektirdi.
Çalışmaya tedavilerine devam edilen, Fernandes, İsmail, ve milli takıma davet edilen Hasan Türk ile Kadir Arı katılmadı. Holosko ve Sivok ise takımdan ayrı koşu çalışması yaparken, Mustafa Pektemek ile Mehmet Akgün takımdan ayrı saha çalışması yaptılar. Almeida ise takımla birlikte çalıştı.
Siyah-beyazlı takım, Kayserispor maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayıp kampa girecek. Ayrıca, takımın antrenmanını izleyen siyah-beyazlı taraftarlar antrenman sonrası futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
(BÇ-BÇ-S)

19.12.2012 14:13:21 TSI

Editör: Wan Haber