Kalde firması, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın sponsoru oldu.
Akaretler'deki kulüp binasında yapılan sponsorluk imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, Beşiktaş Basketbol Kulübü Başantrenörü Erman Kunter, takım kaptanı Muratcan Güler ve Kalde firması adına Tolga Er katıldı.
İmza töreninde konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sezon sonuna kadar göğüs reklamlarının Kalde olacağını belirterek, "Beşiktaş'ın geçen seneki basketbol sponsoruyla sözleşmemizi sezon sonunda yenilemedik. Kısa bir süre kaldığı için de yeni sezona sponsorsuz başladık. O süreci de biz, arkadaşlarımız ve yönetim kurulu üyeleri maç başı sponsorluğa çevirerek devam ettik. Fakat takımımız Avrupa Ligi'nde aldığı sonuçlarla beraber tekrar sponsorluk arayışına girdi. En sonunda sahibi çocukluk arkadaşım olan ve sektörde önemli yere sahip olan Kalde şirketleriyle göğüs sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. Bu sponsorluğu bir kelimeyle kabul eden Kalde yetkililerine camiam adına teşekkür ediyorum. Bir gün içinde telefon konuşmasıyla hemen reaksiyon verdiler ve hızlıca sonuca geldik. Sezon sonuna kadar göğüs reklamımız Kalde olacak. İnşallah biz de Kalde'nin marka değerine katkıda bulunuruz. Kalde firmasına, kulübümüze gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Kalde firması adına söz alan Tolga Er ise şöyle konuştu:
"Beşiktaş köklü tarihiyle 1903 yılından bugüne taşıdığı, taraftarıyla bütünleşmiş centilmen duruşuyla ve sayısız başarılarıyla Türk sporunda kalıcı bir değer oluşturmuştur. Kalde ihracat yapan bir Türk firması olarak, Türkiye için kalıcı değerler yaratabilmek ve yaptığı ticari faaliyetlerde dürüst, ahlaklı ve özverili çalışmanın önemini bilerek ilerleyişini sürdürmek sürdürmektedir. Beşiktaş Kulübü'nün onurlu tarihinden günümüze taşıdığı değerleri koruyabilmesi adına kurumumuzun, Beşiktaş'ın dürüst ahlaklı ve özverili yönetimine duyduğu saygının göstergesi olarak Beşiktaş Kulübü'ne destek olmaktan ve gücüne güç katmaktan onur duyacağız. Beşiktaş'ın hem Avrupa Ligi'nde hem de Beko Basketbol Ligi'nde iyi mücadele edeceğini biliyor ve başarılar diliyoruz."
Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Erman Kunter ise Kalde firmasına teşekkür ederek, "Çok zor dönemimizde bize büyük yardımları oluyor. Onlara takımım ve oyuncularım adına teşekkür ediyorum. Zor bir dönem geçiren kulübümüze büyük katkıda bulunuyorlar" diye konuştu.
(BH-BÇ-S)

16.01.2013 17:15:01 TSI

Editör: Wan Haber