Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş TED Ankara Kolejliler'i 88-77 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
Beşiktaş takımının Başantrenörü Erman Kunter, moralsizliklerine rağmen maçı kazandıklarını ifade ederek, "Bundan sonra rakibimizi bekleyeceğiz. Önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar elde edip finale kalmayı hedefliyoruz" dedi.
Kunter, zor bir maç olduğunu ve yarı finale çıkmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, "Uzun süreli bir moral bozukluğu yaşıyoruz. Takımdaki iki eksiğimiz de bizi olumsuz etkiliyor. Oyuncularımız bugün iyi iş çıkardılar. TED Kollejiller de iyi bir takım. Bu galibiyet bize 48 saat kazandırdı. Oyuncularda moralsizliğin getirdiği güvensizlik var. Bundan sonra rakibimizi bekleyeceğiz. Önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar elde edip finale kalmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter de yaptığı açıklamada ilk 8'e yükselmek istediklerini ve takımın iyi mücadele ettiğini belirterek, "Bizim hedefimiz ilk 8 e kalmaktı. Bunu başardık ve bundan ileri gidebileceğimizi de herkese gösterdik. Ama olmadı. İlk devre kötü başladık. İyi savunma yapamadık. Olmadı. Oyuncularımı kutluyorum. Sonuna kadar maçı bırakmadılar" şeklinde konuştu.
(GÖ-MFS-MFS-S)

06.02.2013 21:32:52 TSI

Editör: Wan Haber