Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) yöneticileri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu'ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Esnaf sanatkarların ülkenin kılcal damarlarını oluşturduğunu söyleyen BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur, sıkıntılarını paylaşmak için İESOB'ye ziyarette bulunduklarını söyledi. AVM'lere ücretsiz yolcu taşıyan servislerden yakınan Sungur, "Sizler bizim büyüğimüz, en büyük temsilcimizsiniz. Hipermarketlerin haksız rekabetlerinden ve AVM'lere ücretsiz yolcu taşıyan servislerden büyük sıkıntı duyuyoruz. Hipermarketlere karşı değiliz ama hipermarketlerin işleyişi de yasalarla, kurallarla düzene sokulmalı' dedi.
BESİAD'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, derneğin çalışmalarını izlediğini söyledi. Mutlu, "İzmir'de pek çok yerde esnaf dernekleri bulunuyor. Konumları itibarıyla Kemeraltı, Karşıyaka ve Bostanlı'daki dernekler öne çıkıyor. İzmir Birliği esnaf sanatkarların lehine yapılacak her türlü çalışmanın destekçisidir. Bu çerçevede sizin çalışmalarınıza da katkı koymaya, üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ülkemiz ve esnaf teşkilatları zor bir dönemden geçiyor. Günün getirdiği gelişmelere değişen teknolojiyi takip ederek ve meslek eğitimine önem vererek ayak uydurmalıyız. Üyelerimizin değişime ayak uydurmaları çağın gerektirdiği bir zorunluluktur" diye konuştu.
Ziyarette BESİAD Başkanı Sungur, İESOB Başkanı Mutlu'ya "BESİAD Esnaf Saati' hediye etti.
(EA-ERG-Y)

16.01.2013 13:41:30 TSI

Editör: Wan Haber