Türkiye'nin üçüncü, Bursa'nın en büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları kapsamında personel ve bayi eğitimlerini sürdürüyor.
BESAŞ tarafından Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu'nda düzenlenen 'Bireysel öneri sistemi' eğitimine BESAŞ ve taşeron firma personeli ile BESAŞ satış noktalarında görevli personel katıldı. Toplantının açılışında konuşan BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, 'Bireysel öneri sisteminin', BESAŞ çapında etkinliğini sağlamak ve bunu tüm organizasyon çapında yaygınlaştırabilmek açısından önemli olduğunu söyledi. Bektaş, "Bu eğitim sayesinde hizmet kalitemizi ve ürün çeşitliliğimizi müşterilerimiz, çalışanlarımız ve bayilerimizin istekleri ve katılımları ile şekillendirebileceğiz. Eğitimin bize sağlayacağı en önemli katkısı ise çalışanların sürekli iyileştirme hareketinde yer almaları" dedi.
BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan da "Çalışanlarımızın ve bayilerimizin kuruluşu sahiplenmeleri ve kendilerini bu ailenin bir parçası olarak hissetmeleri açısından iyileştirmeye yönelik öneri ve teklif vermeleri kadar bu öneri ve tekliflerinin değerlendirilmesi bizim açımızdan büyük önem taşımaktadır" diye konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından KALDER Kalite Derneği Eğitim Danışmanı Kadir Akbaş, BESAŞ personelini bireysel öneri sistemi ve sistemin yararları hakkında bilgilendirdi.
(MŞ)

14.01.2013 16:23:28 TSI

Editör: Wan Haber