Konak'ta mahalle muhtarlarının vatandaşlara daha modern ve çağdaş koşullarda hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla bugüne kadar 55 muhtarlık ofisini yenileyen ve bilgisayar armağan eden Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, 5 muhtarı daha bilgisayar sahibi yaptı.
Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen törenle bilgisayarlarını teslim alan Atilla, Süvari, Turgutreis, Kemalreis ve Kubilay Mahalle Muhtarları Başkan Tartan'a teşekkür ederek, "Göreve geldiği günden bu yana bizi yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, sorunlarımıza en kısa zamanda çözüm getiren Başkan Tartan'ın her zaman yanında yer alacağız. Bugüne kadar yapılan katkılar için tüm muhtarlar adına teşekkür ederiz" dediler.
Konak'ta 113 mahalle muhtarlığının bulunduğunu ve acil ihtiyaçlıların belirlenerek 55 ofisin yenilendiğini hatırlatan Başkan Tartan, kısa bir süre içinde tümünün sağlıklı ofislere kavuşacağını söyledi. Demokratik toplum sürecinde ve toplumsal dayanışmada muhtarların önemini bir kez daha dile getiren Başkan Tartan, "Sizler ne kadar keyifli, mutlu, huzurlu, donanımlı olursanız toplum da o kadar iyi hizmet alır. Muhtarlar yerel yöneticilerin mahallelerdeki temsilcisidir. Gözümüz, kulağımızdır. Bundan sonra da dayanışma içinde olacağız ve daha iyiye, daha doğruya ilerlemeye birlikte devam edeceğiz" dedi.
(HK)

08.12.2012 12:14:59 TSI

Editör: Wan Haber