Sanat camiasında uyuşturucu fırtınası devam ediyor. Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç 2 yıl hapis istemi ile yargılandığı mahkemede ifadesinde çarpıcı cümlelere yer verdi. Tüzünataç "Kesinlikle uyuşturucu kullanmıyorum. Üzerime atılan iftiraların ömrümün geri kalan kısmını etkilemesini istemiyorum" diye belirtti. Bir çok ünlü ismin de içinde bulunduğu davada Berrak Tüzünataç hakkında uyuşturucu kullanmak maksadı ile satın almak suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis istendi.

 

Aralarında Engin Altan Düzyatan, Kenan İmirzalıoğlu, Nehir Erdoğan ve Sarp Apak gibi isimlerin de bulunduğu davada ifade veren Tüzünataç, hakkındaki tüm iddiaları kesinlikle reddetti. Türkiye'ye geldiğinde polis tarafından gözaltına alınmadığını, avukatı ile birlikte Emniyete gidip ifade verdiğini belirten Tüzünataç, bir kaç vakaa sebebiyle polisin kendisini uyuşturucu kullandığını zannettiğini söyledi. 

 

Berrak Tüzünataç'ın ifadesi şöyle, "Arkadaşım telefonla arayıp beni bir yere davet etmişti. Polis memurları benim uyuşturucu içmek amacıyla davet edildiğimi sanmışlar. Bir de mahallede bulunan bakkala verdiğim siparişlerin içinde sigara kağıdı istemiştim. Çünkü o dönem sigarayı bırakmaya çalışıyordum. Sigara kağıdını uyuşturucu kullandığıma yormuşlar. Şimdi sigarayı bile bıraktım. Bunun sonuçlarının hayatımın geri kalanını etkilemesini istemiyorum. Ben bunu haketmiyorum."

Editör: Wan Haber