2012-2013 Futbol Sezonu U-14 Ligi 1. Grup Şampiyonu Bergama Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün futbolcuları, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Bergama Gençlerbirliği Spor Kulübü Genel Koordinatörü Behram Üstün, ilçenin gençlerini spora çekmek ve sporla buluşturmak için yola çıktıklarını söyledi. İki yıldır üst üste şampiyon olan takımın Buca Gençlerbirliği Spor Kulübü'yle PlayOff final maçında karşılaşacağını belirten Üstün, sporcuların İzmir'den yine başarıyla döneceklerine inandıklarını belirtti.
Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, genç futbolcuların başarısını sevinçle karşıladıklarını belirterek, "Gençlerimizin başarısı hepimizi mutlu ediyor. Sporcularımıza bundan sonraki karşılaşmalarında da başarılar diliyorum" diye konuştu.
Bir de hediye müjdesi veren Başkan Gönenç, futbolculara hediye olarak eşofman yaptıracaklarının sözünü verdi. Gönenç, genç sporculara spor yaşamlarında da başarılar diledi.
(HE-ERG-Y)

07.02.2013 12:57:27 TSI

Editör: Wan Haber