Aydın 2. Amatör Küme Büyükler 1. gurupta yer alan Bereketlispor Kulübü Başkanı ve yöneticileri, desteklerinden dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı ziyaret ederek teşekkür etti.
2011-2012 sezonu 2.'nci Amatör Ligi'nin orta sıralarda bitiren ve bu sezona şampiyonluk parolası ile başlayarak 4 maçta 9 puanla liderliğini devam ettiren Bereketlispor da yeni oluşturulan yönetim Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı ziyaretinde desteklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Bereketlispor Kulübü Yönetimi Başkan Ahmet Astepe'nin ziyaretinde yönetimden Mehmet Karakuş, Timur Yetiş ve Sadullah Güllüce de kendisine eşlik etti.
2. Amatör Kümede 2011-2012 sezonunda başarı çıtamızı çok fazla yükseltmeyerek orta sıralarda yer aldık diyen Bereketlispor Kulüp Başkanı Ahmet Astepe; "Bu sezon oynadığımız 4 maçta 9 puan alarak 1. sıraya yerleştik. Hedefimiz şampiyonluk. Amatör spor kulüplerinin durumları ortada kendi kendilerini idare etmeye çalışıyorlar. Ancak başkanımız bu kulüpler elinden geldiğince destek olarak biraz olsun yüklerini hafifletiyor. Bizim geçen yıl önemli ölçüde eksiklerimiz gidererek destek oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu sezon da eksiklerimiz ve ihtiyaçlarımız var. Bu dönemde de kulübümüze destek sağlarsa çok memnun olacağız. Sağladıkları maddi ve manevi desteklerinden dolayı başkanımıza tekrar çok teşekkür ediyor kendisinde Allah razı olsun diyoruz" şeklinde konuştu.
"ÇOCUKLARIMIZ SPORLA İLGİLENSİN CENTİLMENLİĞİ ÖĞRENSİN"
Sporun her zaman insanlara birçok avantajı ve yararı olduğunu söyleyen Başkan Alıcık, kulübün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle konuştu; "Spor gerçekten çok önemli. Nazilli Belediye spor olarak geçen yıl ve bu yıl Türkiye'nin dört bir yanına gitme fırsatı bulduk. Buralarda hem dostluklar kazandık hem de Nazilli'yi tanıttık. Sporun yanı sıra tanıtımımızı da sağladık. Profesyonel ligde bunu yaşarken, amatör liglerde de mücadele eden takımlarımız güzel başarılara da imza attı. Ama amatör kulüplerimizin maddi durumları ve imkânları ortada. Bizlerde elimizden gelen desteği vererek bunları yaşatmaya çalışıyoruz. Amatör ruh yaşamalı ki profesyonellik oluşsun. Amatör spor kulüplerimize geçen yıl olduğu gibi bu yılda elimizden geleni yapıyoruz. Bu bizim görevimiz. Biz istiyoruz ki gençlerimiz ve çocuklarımız sporla ilgilensin centilmenliği öğrensin. Sporla uğraşsın ki kötü alışkanlıklardan uzak kalsın ya da kurtulsun. Zamanını iyi değerlendirmeyi planlı programlı yaşamayı öğrensin. İşte bunları sağlayacak olan ve sağlayan da bu amatör kulüplerdeki kulüp başkanı ve yöneticileridir. Bu insanlar çoğu zaman kendi çocuklarından çok sporcu çocuklarımızla ilgileniyor ve onları eğitiyor. Vefakâr ve cefakâr bir şekilde sıkıntı içerisinde kulüplerini ayakta tutmaya çalışıyor. Sizleri kutluyorum ve hepinize teşekkür ediyorum".
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bu sezon sonunda başarı dolu haberler beklediğini belirterek Kulübe başarılar diledi. Ziyaret sonunda Bereketli Spor Kulübü yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
(ÜÖ-SK-İK)

12.02.2013 15:08:02 TSI

Editör: Wan Haber