Cizre maçı öncesi Ankara Demir, Tekirdağ, Gölcük ve 24Erzincanspor ile berabere kalan Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda şeytanın bacağını kırmayı başardı.

TFF 3. Futbol Ligi 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor, Cizrespor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle ayrılarak taraftarlarını da mutlu etmiş oldu. Orhan Pala ve uzatmalarda Ali Kurt’un attığı gollerle üç puan elde eden kırmızı-siyahlı takım, bir yandan beraberlik serisine son verirken, öte yandan yenilmezlik serisini de sürdürmüş oldu.

Grupta oynanan diğer karşılaşmalara bakıldığında Sancaktepe Belediyespor uzun bir süredir devam ettirdiği liderlik koltuğunu kimseye kaptırmamayı düşünüyor.

Sancaktepe Belediyespor evinde ağırladığı Kartalspor karşısında erken golü buldu. Ancak maçın sonlarına doğru Kartalspor beraberliği sağladı. Herkes maç böyle bitecek derken, lider son dakikalarda bulduğu golle durumu 2-1yaparak puanını 38 yaptı.

Van Büyükşehir Belediyespor’un grubunda ikinci sırada bulunan Kocaelispor deplasmanda Beylerbeyi ile golsüz eşitlikle sahadan ayrılarak puanını 27 yaptı. Ancak liderle arasında tam 11 puan fark var.

Van Büyükşehir Belediyespor hafta sonu aldığı galibiyetle puanını 26 yaptı ve grupta üçüncü sırada yer aldı. Çorum Belediyespor ise deplasmanda Kızılcabölükspor’a 1-0 yenilerek 25 puanda kaldı ve grupta dördüncü sıraya geriledi.

İlk yarının bitimine iki hafta kaldı. Bu hafta Kızılcabölükspor’un, haftaya ise Van Büyükşehir Belediyespor’un maçları yok. İki takım da birer haftayı puansız kapatacak.

Van Büyükşehir Belediyespor 11 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Erzin Belediyespor’u ağırlayacak.

Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber