Önce Kitap Yayınevinin okurların beğenisine sunduğu ve kısa sürede ikinci baskısına ulaşan 'Bir Daha Yüzümü Görmeyeceksin'in yazarı Seda Özay'ın yeni kitabı 'Benzemez Kimse Sana' da raflarda okuyucularını bekliyor.
Yazar Seda Özay'ın yeni romanı 'Benzemez Kimse Sana' bir kadın ve adamın aşkını anlatıyor. Romanda, "Esme ve Dağlar... Bir kadın ve bir adam!
Aşka bulaştırdılar ellerin, yüzlerini... Dokunarak ısındılar, susarak anlaştılar. Korktular, kızdılar, kapıları çarpıp kaçtılar. Hep bir yol aradılar; her yol birbirlerine çıktı. Karmakarışık oldular, kayboldular... İkisi de anlamadı; aşkla baş edilebilir miydi? Vazgeçince unutulabilir miydi? Peki hatıralar kimin emrindeydi?" sorularına yanıt bulurken, hikayenin içinde kendiniz de yaşayacaksınız.

2. BASKI DA YENİ KAPAK
Yazar Seda Özay'ın 'Bir Daha Yüzümü Görmeyeceksin' kitabının da 2. baskısı yeni kapağı ile okuyucu ile buluşuyor. Seda Özay, şarkı sözlerinde kaybolan bir yazar. Bazen bir anda döktü sözcüklerini ortaya, kendimizi toplayamadık. Bazen günleri geçti kelimelerin, duyguların, notaların arasında... Her durumda şarkılar bahane oldu, hüzün oldu, ayrılık oldu, aşk oldu, hayat oldu: Ve şarkılardan yazılanlar bir araya gelip kitap oldu. Her yazının altından melodiler duyacaksınız okurken, belki de çok sevdiğiniz bir şarkıcının feryadını... Şaşırmayın!
(İHA-AŞ-Y)

29.01.2013 15:05:50 TSI

Editör: Wan Haber