Büyükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Benim Rengim Büyükçekmece" resim sergisinde yer alan Tepecik Trakyalılar Derneği çalışmalarına dernek binalarında tüm hızıyla devam ediyor.
Büyükçekmece Belediyesi tarafından tarihi Kervansaray'da resmi açılışı gerçekleştirilen "Benim Rengim Büyükçekmece" resim sergisinin çalışmaları bölgede tüm hızıyla devam ediyor. Tepecik Trakyalılar Dernek Başkanı Yusuf Kurt ve yöneticileri de sergi açılışının ardından çalışmalarını dernek binalarında sürdürüyor. Trakyalılar olarak sergide bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Dernek Başkanı Kurt, "Dünyanın en uzun açık alan resim sergisinin oluşturulmasına katkıda bulunmayı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çok istedik ve çalışmalarımızı dernek binasında devam ettirmeye karar verdik" dedi.
Büyükçekmece Belediyesi'nin kültür ve sanat ile ilgili çalışmalarını takdir ettiğini belirten Tepecik Trakyalılar Dernek Başkanı Yusuf Kurt, bu güzellikleri kendilerine yaşatan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e ve ekibine teşekkür etti. Dernek'te yapılan çalışmaları ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ersel Yazıcı, Dernek Başkanı Kurt'a ve dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Akgün konuyla ilgi olarak, bu proje de yer alan vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun kaldığını, serginin toplumun her kesimine hitap ettiğini söyledi. Akgün, Tepecik Trakyalılar Derneği'nin sergiye katılımda bulunmalarını ise çok olumlu bulduğunu belirtti.
(HÇ-ET-Y)

03.02.2013 12:53:31 TSI

Editör: Wan Haber