Ak Parti İl Başkanı Abdullah Aras, bir gurup parti üyesi ile birlikte, geçtiğimiz Cuma günü Muradiye'nin Balaklı köyünde koyunlara su temin etmek için buzunu kırdığı dereye düşerek kaybolan 14 yaşındaki Gıyasettin Bedirhanoğlu'nun ailesini ve olay yerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
Aras, kayıp çocuğun öncelikle ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaşanan acıyı paylaşan Abdullah Aras "Biz sözlerle acınızı hafifletemeyiz, ama evladınız bizim de evladımız, acınız bizim de acımızdır. Umutla dua ediyoruz ki bir an evvel arama çabaları sonuç verir. Bunun için gerekli tüm çalışmalar yapılıyor, eldeki bütün imkânlar seferber edilmiş durumda. Biz de bir an evvel evladımızın bulunması için dua ediyoruz" dedi.
Abdullah Aras, daha sonra partililerle birlikte arama çalışması için Ankara Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gelen 15 kişilik uzman sualtı arama ekibinin çalışmalarını izledi. Aras "Günışığı boyunca zor koşullarda süren arama çalışmalarından şimdilik bir sonuç elde edilmedi. Çalışmalara aralıksız devam edildiği gibi beraberinde umutla bekleyiş de sürüyor" diye belirtti.
(MET-Y)

31.12.2012 14:09:29 TSI

Editör: Wan Haber