Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği performansı sergileyemeyen Bursaspor'da, Arjantinli oyuncu Fernando Belluschi'nin yükselen performansı dikkat çekiyor.
Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 14 haftasında istikrarsız bir tablo çizen yeşil-beyazlı ekipte, sezon başı Porto'dan transfer edilen Arjantinli yıldız Fernando Belluschi, gösterdiği performans ile dikkat çekiyor. Süper Lig'in ilk 14 haftasında 12 resmi maçta yeşil-beyazlı formayı terleten Belluschi, Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu karşılaşmalarında da rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Ligin 14. haftasında son oynanan Akhisar Belediyespor ile karşılaşmasında oyuna 65. dakikada dahil olan yetenekli oyuncu, takımın hücum performansında da önemli rol oynadı.

TANGOCULAR FORMDA
Yeşil-beyazlı forma altında çıktığı 12 resmi karşılaşmanın 5'inde 90 dakika sahada kalan Belluschi, 2 kez oyuna sonradan dahil olurken, 5 karşılaşmada ise oyunun son bölümlerinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından kulübeye alındı. Yıldız oyuncu ayrıca bir diğer Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla ile birlikte yeşil-beyazlı takımın en formda ismi konumunda bulunuyor.
(MA-EYB-S)

03.12.2012 11:11:10 TSI

Editör: Wan Haber