Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı sona erdi.
Dört günlük bir eğitim sürecini kapsayan Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı'nın kapanış törenine, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Kıyı Ege Belediyeler Birliğine Bağlı Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altıngün, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve toplantı konularını katılımcılara aktaran eğitimciler katıldı.
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı'nın, kapanış konuşmasını gerçekleştiren Birlik Başkanı Abdül Batur, "Bir saatlik eğitim toplantı sürelerine tüm konuları sığdırmak mümkün değil. Özellikle çıkan genelgeler ve yönetmeliklerin uygulanması ve hayata geçirilebilmesi için belediye çalışanlarımıza bir kaç defa daha seminer düzenlenmesinde fayda olduğunu düşünüyoruz" dedi.
Gelecek haftanın yeni yıl haftası olduğuna dikkat çeken Batur, "Bir hafta sonra yeni yıl geliyor. Bütün yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte tüm katılımcıların yeni yılını en içten dileklerim ile kutluyor ve sağlık, mutluluk, esenlik diliyorum" diye konuştu.
(EA-ERG-Y)

21.12.2012 15:24:52 TSI

Editör: Wan Haber