Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın başkan olduğu Adıyaman Belediyeler Birliği üyeleri, Adıyaman'da katıldıkları toplantının ardından, Adıyaman Belediyesi'nin hizmetlerini yerinde inceledi.
Birlik üyeleri olan ilçe ve belde belediye başkanları, sırasıyla önce Adıyaman Kalesi'ne giderek, proje kapsamında yapılan çalışmaları yerinde gördü. Daha sonra Karadağ Mesire Alanı, Aquapark, TOGEM ve Konservatuvar'a geçerek, belediye hizmetlerini büyük bir hayranlıkla gözlemleyen başkanlar, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:
Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, "Ben bağımsız bir Belediye Başkanıyım. İllaki partili veya partisiz olmak gerekmiyor. Adıyaman Belediye Başkanımız Sayın Necip Büyükaslan'ın projeleri çok güzel ve başarılı bir şekilde devam ediyor. Kale Projesi ve yapılan restorasyonlar ortada. Hizmetleri muhteşem bir şekilde göz önündedir. Kendisini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.
Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat, "Adıyaman'ı görmek, Adıyaman'ı yaşamak istiyorsanız bu kaleyi görmeniz gerekir. Kale'de muhteşem hizmetler yapılmış. Bütün bu hizmetler Adıyaman için yapılmış. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.
Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, "Sayın Başkanın yapmış olduğu çalışmaları yerinde görme ve inceleme imkanı bulduk. Hizmetlerini takdirle izledik. Önemli projelere imza atmış olduğunu gördük. Kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Şambayat Belediye Başkanı Orhan Mutlu, "Yapılan çalışmalar Adıyaman şehir merkezinin çehresini değiştirmiş. Sayın Başkanın güzel hizmetlerde bulunmuş olduğu her halinden belli. Bu Adıyaman adına büyük bir şanstır. Onun bilgi ve deneyimleri bizlere de örnek olmaktadır" şeklinde konuştu.
Kahta Belediye Meclisi üyeleri Ali Zengin, Ahmet Akkaş ve Ahmet Akel de, "Başkanımızı kutluyoruz. Adıyaman'ın tarihini, kültürünü yansıtan Kale'deki çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu projenin Adıyaman için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyoruz. Projenin uygulama çalışmalarına başlandığında bu işin içinden çıkılamayacağı söylenmekteydi; ama bugün görünen o ki, Adıyaman'da olmaz denilenler olmuş" açıklamalarında bulundu.
Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, şu ifadeleri kaydetti: "Adıyaman Belediyeler Birliği olarak, 2013 yılının normal olağan toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımızın ardından birliğimize üye olan çok değerli belediye başkanlarımızla birlikte Adıyaman Belediyesi olarak, gerçekleştirmiş olduğumuz hizmet alanlarımıza bir gezi düzenledik. Bilindiği gibi Adıyaman Kalesi Adıyaman için bir simge, Kale Projesi geçmişteki bütün belediye başkanlarımızın hedefinde olan bir projeydi; ama bize nasip oldu. Belediye başkanı arkadaşlarımızı gezdiriyoruz. Onların da düşüncelerini alıyoruz. Değerli ilçe ve belde belediye başkanları bizim misafirlerimiz. Hepsi de başarılı hizmetlere imza atmaktadırlar. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum."
(CK-SO-Y)

29.01.2013 17:29:36 TSI

Editör: Wan Haber