Kastamonu Belediyesi'nin, kültür ve sanat hizmetleri kapsamında Tiyatro Eflatun ile işbirliği halinde Kastamonu'da bulunan ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere yönelik karne hediyesi olarak tiyatro etkinliği düzenleyecek.
Bu hafta sonu Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilecek olan tiyatro oyununda Kastamonu Belediye Başkanlığı'nın isteği üzerine Tiyatro Eflatun Yönetmeni Mehmet Bakar tarafından özel olarak yazılan ve hazırlanan Çöpçüler Bayramı isimli tiyatro oyunu, çocuklara belediye hizmetlerini tanıtmayı ve aynı zamanda yararlı alışkanlıklar kazandırmayı amaçlıyor. Eğitici özellikte ve içinde komik unsurlar bulunan "Çöpçüler Bayramı" isimli çocuk oyunu, yaklaşık bir aydan bu yana şehrimizde bulunan ilköğretim okulları ile şehir merkezine bağlı köy okullarının önemli bir kısmında çocuklarla buluşturuldu.
İlköğretim okullarında gösterilen ve izleyenlerin büyük beğenisini toplayan Çöpçüler Bayramı isimli tiyatro oyununu izleyemeyen çocukları da düşünen Kastamonu Belediyesi, tiyatro etkinliğini Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda yapacağı bir dizi gösterimle sona erdirmeye karar verdi.
Bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri, saat 11.00, 13.00 ve 15.00'de olmak üzere toplam 6 seans halinde Kastamonu Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gösterime sunulacak olan Çöpçüler Bayramı isimli tiyatro oyununa tüm çocukların davetli olduğu, tiyatro oyununa gelmek isteyenlerin ücretsiz tiyatro biletlerini Kastamonu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Servisi'nden almaları gerektiği bildirildi.
(Vİ-SA)

23.01.2013 18:11:55 TSI

Editör: Wan Haber