Çalışanlarının haklarını zamanında ve tam olarak yatıran ve bu konuda son derece hassas davranan İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük ile bir araya geldi. Belediye ve sendika arasındaki uyumlu sürecin devam ettiğini ifade Başkan Doğan son derece güzel bir dönemi uyum içerisinde ve birlikte geçirdiklerini söyledi.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ev sahipliğinde Gölkaypark'ta gerçekleşen toplantıya İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Genel İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve İşyeri Temsilcileri katıldı.
Genel İş Sendikası Kocaeli Şubesi'ne çalışmalarından ötürü teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Yaklaşık dört yıldır uyum içerisinde çalışıyoruz. Çünkü bizlerde sendikamız gibi işçilerimizin çalışanımızın hakkını alması, iyi koşullarda çalışmasını istiyoruz. Bugüne kadar bu konuda son derece adil davrandık. Günü gününe ve kuruşunu dahi hesaplayarak çalışanımıza ödemelerini yaptık ve diğer haklarını verdik. Sendikamız ile uyum içinde çalışarak işçimizin daha iyi koşullarda çalışası için fikir alışverişi yaptık. Samimiyet içinde, siyasi ve diğer baskıları dikkate almadık. Sadece işçimizin kazancı için çalıştık. Sonuçta işçisine, çalışanına borcu olmaya, sendikası ile uyum içinde çalışan bir belediye olduk. Bunda kazanan taraf ne sendika ne belediye oldu. Bu süreçte hepimiz kazandık, işçimiz kazandı, İzmit kazandı. Bu süreç adaletli, şeffaf ve disiplinli şekilde ve uyum içinde devam edecek" dedi.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve İzmit Belediyesi Yöneticilerinin çalışanların mali ve sosyal hakları konusunda çok duyarlı olduklarına dikkat çeken Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, belediye ile uyum içinde çalıştıklarını dile getirdi. Gösterdikleri hassasiyet nedeniyle Başkan Doğan'a teşekkürlerini ileten Küçük sürecin uyum içinde devam edeceğini dile getirdi.
(MA-MA)

14.02.2013 11:40:59 TSI

Editör: Wan Haber