Süper Toto 3. Lig 3. Grup’ta oynayan Belediye Vanspor takımı, yeni teknik direktörle anlaştı. İlk yarının bitimine bir hafta kala teknik adam Yahya Sönmez ile yollarını ayıran Belediye Vanspor Kulübü, Erzincan Refahiyespor Teknik Direktörü Ramazan Silin ile anlaştı. Kulüp binasında düzenlenen törende konuşan Kulüp Eş Başkanı Gıyasettin Gültepe, transfer komitesinin yaptığı çalışmalar ve araştırmalar sonucunda Refahiyespor Kulübü’nün Teknik Direktörü Ramazan Silin ile anlaştıklarını söyledi. Önümüzdeki süreçte Ramazan hocayla birlikte çalışacaklarını aktaran Gültepe, “Umarım takım olarak önemli bir yere geliriz. Hocamızın yönettiği takımlardaki grafiği gayet güzel. Biz hocamıza bu konuda güveniyor ve inanıyoruz. Takımımızı iyi bir yere getireceğine inanıyoruz. Biz de kulüp olarak kendisine her türlü yardım ve desteği sunacağımızı belirtmek istiyor, kendisini başarılar diliyoruz. Sözleşmemizi ilk etapta altı aylık bir süre için imzaladık. Lig bitiminden sonra tekrar hocamızla oturup konuşacağız” dedi.


Teknik Direktörü Silin ise, kendisini tercih eden Vanspor Kulübü’ne teşekkür etti. Van’da olmaktan ve Van’da çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Silin, Van’a isteyerek ve keyifle geldiğini söyledi. Futbolculuk döneminden beri Van’ı çok iyi bildiğini söyleyen başarılı teknik adam, “Teknik ekibimle birlikte takımımız önce play-off daha sonra ise ikinci lige yükselmek için tüm çabayı sarf edeceğiz. Özlem duyduğumuz ikinci lige doğru bir adım atmak istiyoruz. Tüm çabamız onun için, taraftarımızın ve halkımızın bize destek vereceklerine inanıyoruz. Tüm halkın desteklerinden dolayı da şimdiden çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Belediye Vanspor Takımı’nın play-off’u zorlayacak bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Silin, “Bir iki eksik dışında takımımız iyi. Bunları da başkanla görüştük. Bu takviyeleri yaptıktan sonra hedefimize doğru çıkacağız. Takım bana göre dinamik ve doğru yolda olduğuna inandığım bir takım, zaten onun için geldim. Hepimizin söylediği bir şey var. Mutlaka bir santrafora ihtiyacımız var. Bunu bir şekilde karşılayacağız. Onun dışında elimizde 26-27 oyuncumuz var. Önce kendi oyuncularımızı değerlendirip ondan sonra eksik bulursak bu konuda karar vereceğiz. Çünkü en iyi transfer, kendi elimizdeki oyuncuların içinden birini çıkarmaktır. Dışarıdan alacağımız her oyuncu bize çok katkı sağlayacak diye bir şey yok. Önemli olan bunu içimizden çözmek. Çözebilirsek içimizden çözeceğiz, çözemezsek başkana ve yönetim kuruluna söyleyeceğiz. Onların da bize destek vereceklerine inanıyoruz” diye konuştu.


Konuşmaların ardından Silin ile Yönetim Kurulu Eşbaşkanları Gıyasettin Gültepe ve Ayşen Harmancı arasında protokol imzalandı.

RAMAZAN SİLİN KİMDİR?

Ramazan Silin, 1 Mayıs 1965 tarihinde Adana’da doğdu. Süper Lig’de 11 maç, Türkiye Kupası’nda 11, Başbakanlık Kupası’nda 1 ve İkinci Lig’de ise 86 maçta kalecilik yaptı. Profesyonel futbol hayatından sonra Ankara PTT, Gençlerbirliği, Trabzonspor, Göztepe, Antalya, Şekerspor, Bulancak, Şanlıurfa, Ankara Demirspor, Erzurum, Kars, Hatay, Siirt, Bağlum, Tarım Kredi, Litvanya’nın Tauras ve Erzincan Refahiyespor takımlarında teknik direktör ve teknik adam olarak çalıştı.

Editör: Wan Haber