Uğur Tunçdemir – WanHaber.com ÖZEL

Spor Toto 3’ncü Lig 3’ncü Grup’ta mücadele eden Belediye Vanspor Kulübünün Olağan Genel Kurul Toplansıtı Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Demokrasi şehitleri anısına 1 dakikalık saygı duruşu ile başlıyan genel kurulda ilk sözü  Belediye Vanspor Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Gültepe aldı. Göreve geldikleri günden beri önemli mesafeler kat ettiklerini ve faliyet gösterdikleri tüm branşlarda oldukça iddialı olduklarını ifade eden Gültepe, yeni yönetimde görev almayacağını açıkladı. Yeni yönetime başarı dileklerini ileten Gültepe, Tüm taraftarlara, Van Belediye Başkanı Bekir Kaya’ya ve yöneticilere teşekkür etti.

Divan Başkanlığını Cahit Bozyiğit’in yaptığı genel kurulda  okunan raporların ardından divana sunulan önergeler ile takım renklerinin aynı kalması  şartı ile armasında değişiklik yapılması, kulübün isminin Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak değiştirilmesi ve kulüp yönetiminin 9 kişi yerine 11 kişiden asil ve yedek olarak, gerek duyulduğu zamanda tek rakamlı sayı olarak çoğaltılması ve azaltılması gibi öneriler genel kurul üyeleri tarafından kabul edildi.

 

VANSPOR’A 'SARI KIRMIZI YEŞİL' LOGO
Kırmızı ve siyah renklerinden oluşan takım renkleri aynı kalmak şartıyla beyaz zemin üzerine Van Gölü ve Van Kedisi ile zeytin yapraklarından oluşan logo; sarı, kırmızı, yeşil ve siyah renkleri ile yeniden dizayn edilecek. Logoda yazan Belediye Van Spor ismi de Van Büyükşehir Belediyesi Spor olarak değiştirilecek. Yeni logonun gelecek günlerde basına ve kamuoyuna tanıtılacak.

 

VANSPOR KULÜBÜ ŞEFFEF BİR KULÜPTÜR!
Genel kurulda kulübün mali tablosunu açıklayan Vanspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmut Pala, kulüp olarak şeffaflığı, açıklığı ve denetimi benimsediklerini ifade etti. İsteyen herkese detaylı hesap vereceklerini belirten Pala, gelir gider tablosunun her ay düzenli bir şekilde kulübün girişine asacaklarını söyledi.

 

Genel kurulda seçime tek liste halinde giden yönetim kurulu, denetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri...
 

YÖNETİM KURULU

ASİL

  1. Ayşen Harmancı
  2. Remziye Eşin
  3. Cihan Ermanoğlu
  4. M.Asim Aksar
  5. Çetin Berge
  6. Murat Sarısaç
  7. Yılmaz Dağlı
  8. Naci Kaçmaz
  9. Kamuran Demir
  10. Abdurahman Sarıoğlu
  11. Mahmut Pala

 

YEDEK

  1. Cahit Bozbay
  2. Ümit Dede
  3. Ersin Karaman
  4. Melik Çetin
  5. Sefa Yaşar
  6. Engin Kürekçi
  7. Mesut Üçer
  8. İlyas Tunç
  9. Ergin Çiftçi
  10. Mecnun Yıldırımçakar

DENETİM KURULU

ASİL

  1. Adnan Bilen
  2. Medeni Oruç
  3. Şahin Berki

YEDEK

  1. Halis İnan
  2. Ergün Haspolat
  3. Faysal Ergin

DİSİPLİN KURULU

ASİL

  1. M. Selim Bozyiğit
  2. Naci Seven
  3. Murat Eryılmaz

YEDEK

  1. Davut Koyuncu
  2. Haydar Acar
  3. Mahmut Garip Yaviç





vanspor.jpg

vanspor-001.jpg

vanspor-002.jpg

vanspor-003.jpg

vanspor-004.jpg

vanspor-005.jpg

vanspor-006.jpg

vanspor-007.jpg

Editör: Wan Haber