TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Belediye Vanspor Kulübü, olağanüstü kongresini gerçekleştirdikten sonra basın mensuplarına Van Belediyespor Tesisi’nde iftar yemeği verdi. Yemeğe Belediye Vanspor Kulüp Başkanı Gıyasettin Gültepe, kulüp yöneticileri ile basın mensupları katıldı. Yemeğin ardından bir açıklama yapan Gültepe, geleceğe yönelik planlarının olduğunu ve çok zor bir dönemde yönetime geldiklerini belirtti. Kulübü yeni ve çok daha iyi bir yere getirmek için çalışacaklarını dile getiren Gültepe, “Yaptığımız çalışmalar sadece bizimle sınırlı kalmayacak. Herkese belirli görevler düşüyor. Özellikle basın ve işadamlarına çok görev düşüyor. Bizim basın ve işadamlarına ihtiyacımız var. Bu konuda onlardan büyük bir destek bekliyoruz. Kulübümüze yeni transfer çalışmaları var. Yerel gençlere ağırlık vereceğiz. Bunun yanı sıra ekonomik şartlar elverdikçe yabancı transfer yapacağız. Van Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulübün manevi başkanı olan Bekir Kaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Yeni teknik direktör ve alınacakları oyuncularla ilgili gerekli çalışmanın yapılacağını aktaran Gültepe, kulübün belediyenin katkılarıyla ayakta kaldığını söyledi. Kentteki kurumların takıma destek vermesini isteyen Gültepe, “Bu takım kentin takımıdır. Belediyenin takımı değil. Bu nedenle herkesin destek vermesi gerekiyor. Biz gerekli kurumlarla görüşerek bu konuda üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Bu konuda tüm kurumlardan destek bekliyoruz” diye konuştu.


Van Spor’un yeni yönetimini de açıklayan Gültepe, asbaşkanlığa İlyas Tunç, genel sekreterliğe Botan Moray, genel kaptanlığa Çetin Berge, halkla ilişkiler sorumluluğuna Ayşan Harmancı, muhasipliğe Murat Sarısaç, altyapı sorumluluğuna M. Asım Asker, salon sporları bölümüne ise Yılmaz Dağlı'nın getirildiğini belirtti.

Editör: Wan Haber