Belediye Başkan Vekili Necla Bakır, beraberinde Belediye Meclis Başkan Vekili Cahit Bozbay, meclis üyeleri, Belediye Semt Pazarı Komisyon üyeleri ve belediye yetkilileri ile birlikte ilk olarak Seyit Fehim Arvasi Mahallesinde bulunan Perşembe A pazarına gitti. Burada Semt Pazarı Başkanı Sıdık Benli ve Mahalle Muhtarı Mehmet Yiğit tarafından karşılanan Bakır’a semt esnafı da ilgi gösterdi. Pazar esnafı ile tet tek görüşen Bakır, esnafların sorunları dinledi ve onlarla sohbet etti. Belediye çalışmalarından mutluluk duyduklarını ifade eden pazar esnafı, belediye yetkililerini her zaman yanlarında görmek istediklerini dile getirdiler.

“ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ”

Esnafları dinleyen Bakır, esnafların yaşadıkları sorunları gidermek için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini söyleyerek çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Belediye Meclis Başkan Vekili Cahit Bozbay da belediye olarak bu mahallede bulunan semt pazarı yollarının tamamında altyapı çalışmalarını tamamladıklarını kısa bir süre içerisinde de asfalt çalışmalarını başlatacaklarını söyledi.

“MODERN PAZARLAR KURACAĞIZ”

Belediye Başkan Vekili Bakır, belediye olarak çalışmalarını tüm alanlarda aralıksız olarak devam ettiğini söyleyerek, “Semt pazarlarını gezerek esnaflarımız ile bir araya geldik. Semt pazarlarındaki sorunları gidermek için arkadaşlarımız ve semt pazarı komisyonumuz çalışıyor. Büyükşehir belediyesi olduktan sonra bu alanlarda daha kapsamlı çalışmalar başlatarak kentimize yakışır modern pazarlar kurmayı hedefliyoruz. Halkımızın belediyeden memnuniyetleri bizleri mutlu kılıyor, bizlerde halkımıza laik olmak için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceğiz’’ dedi.

Editör: Wan Haber