Türk-İş'e bağlı Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.
Sendikanın Genel Yönetim Kurulu üyeleri ve Şube Başkanı Zeki Eker ile birlikte Aldırmaz'ı ziyaret eden Yurdakul, "Uzun süredir bu ziyareti planlıyorduk. Geçikmiş olsa da bugün gerçekleştirdik. Çalışma hayatında sıkıntılar var ama tüm sorunların yansımadığı bir belediye burası. Adana Büyükşehir Belediyesi büyük bir aile. Böyle bir anlayış, emeğe böylesi olumlu bir bakış bizim için çok önemli. Zihni Aldırmaz, emeğe yüzü dönük bir başkan" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İşçiliğin ve işçi sorunlarının ne demek olduğunu iyi bildiğini çünkü ilkokul çağından beri çalışma hayatının içinde yer aldığını kaydeden Zihni Aldırmaz, "Biz de belediyemizde tüm işçilerimizle uyum ve huzur içinde çalışıyoruz. Üretim ve hizmeti artırarak, işçilerimizin standartlarını yükseltmeyi düşünüyoruz. Üretim ve hizmet artarsa paylaşmak kolay. İyi bir yoldayız ve daha iyi olacağız. Sabaha kadar işçilerimizi ziyaret ederek onlara moral veriyoruz. Çünkü moral olmazsa yıkım başlar" şeklinde konuştu.
(ADN-Y)

09.12.2012 12:12:43 TSI

Editör: Wan Haber