Gebze Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlüğünde görevli işçiler Başkan Köşker'e doğum günü sürprizi yaptı.
Meteorolojinin kar uyarısının ardından teyakkuza geçen belediye birimlerini denetlemek üzere temizlik işleri müdürlüğü makine ikmal parkına gelen Başkan Köşker'e belediye işçileri sürpriz yaptı. 7 Ocak doğum günü olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i; temizlik işleri müdürlüğünün makine ikmal parkında ağırlayan işçiler, Köşker'in yeni yaşını özel olarak hazırlanan doğum günü pastasıyla kutladı.
Hizmet İş sendikası işyeri temsilcilerinin de hazır bulunduğu doğum günü sürprizi karşısında duygulandığını belirten Başkan Köşker, "Değerli işçi kardeşlerimiz ve sendikamızın kıymetli temsilcileri incelik gösterip böyle bir sürpriz yaptı. Kendilerine teşekkür ederim. Gebze Belediyesi, hemşerilerimize 7/24 aşkla hizmet eden büyük bir aile.Bu büyük ailenin mensubu olmaktan ötürü sizler gibi ben de ayrı bir mutluluk duyuyorum" dedi.
İşçiler adına söz alan Hizmet İş Sendikası işyeri temsilcisi Tekin Yavuz ise konuşmasında, "Bizlerin alın teri henüz kurumanda haklarını veren değerli başkanımız Adnan Köşker ve çalışma arkadaşlarına işçi kardeşlerimiz adına teşekkür ederim. Gebze'mizin değişimi ve çağdaş bir kent olması için çıkılan bu özverili yolda bizler de üzerimize düşen görevleri, önceden olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde yerine getireceğiz" dedi.
(MA-MA)

08.01.2013 11:43:22 TSI

Editör: Wan Haber