Yıldırım Belediyesi filosuna 13 yeni araç daha kattı. Ayrıca gelin ve damatların gezdirilmesi için alınan elektrikli fayton da hizmete girdi.
Son teknoloji ile donatılmış bir loder, bir ekskavatör, bir greyder, iki kamyon, iki hasta nakil aracı, iki minibüs, iki çift kabinli kamyonet, bir elektrikli fayton ve Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde üretilen bir hayvan ambulansı görücüye çıktı. Araçların toplam maliyetinin 1 milyon 440 bin 450 lira olduğu bildirildi.
Yeni araçların hizmete girmesi münasebetiyle düzenlenen törene Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Şener, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Keskin, yapılan hizmetlerde teknolojik gelişmeleri takip etmenin ve kullanmanın önemine dikkat çekti. Keskin, "Yıldırım Belediyesi olarak ilçemize birçok fiziki ve sosyal proje kazandırdık. Özellikle fiziki projelerimizde kullandığımız araçlarımızın teknolojik donanımı hem iş gücümüzü arttırdı, hem de bize vakitten tasarruf ettirdi. Ciddi yatırım yaparak filomuza 13 adet son teknolojiyle donatılmış akıllı araçlar kattık. Kendi üretimimiz olan hayvan ambulansını da hizmete açıyoruz. Her geçen gün genişleyen araç filomuzla Yıldırımlılara daha kaliteli hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin elektrikli faytonu kullandı. Faytonun yeni evlenen çiftleri gezdireceği açıklandı.
(BRK-MŞ)

31.01.2013 16:42:40 TSI

Editör: Wan Haber