Adıyaman merkez, ilçe ve belde belediye başkanları, Kahta'da bir araya geldi.
Her ay bir belediyede düzenlenen istişare toplantısı, bu ay Kahta'da düzenlendi. AK Parti İl Başkanlığı koordinasyonunda Kahta Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı toplantıya il, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. Öğle yemeğinden sonra Kahta Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının basına açık bölümünde belediyeler arası koordinasyonun en iyi seviyeye getirilmesi görüşüldü. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Halil Fırat, toplantının kazanımlarımdan ve belediyeler arasındaki bağların güçlenmesinden bahsetti.
Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan da toplantıları çok faydalı geçtiğine dikkat çekti. Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ise toplantıya ev sahipliği yapmanın verdiği mutluluğu yaşadıklarını ifade ederek, toplantılar sonrası fikir alışverişi sağlandığını dile getirdi.
Belediye başkanları ile birlikte toplantıya AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı da katıldı. Toplantı sonrası ilçede yapımı biten ve yapımı devam eden çalışmalar gezilerek incelendi.
(Şİ-Y)

01.12.2012 16:46:52 TSI

Editör: Wan Haber