Rize'nin Güneysu ilçesinde AK Partili belediye başkanları bir araya gelerek, gündem değerlendirme toplantısı yaptı.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak yapılan belediye başkanları toplantısı, AK Parti Rize İl Başkanlığı yerine bu kez Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Güneysu ilçesinde gerçekleştirildi. Yaklaşık bir ay önce yapılan son toplantıda alınan kararla 2013 yılındaki toplantıların ilçelerde yapılması kararlaştırılmıştı. Bu toplantıların ilki Güneysu ilçesinde gerçekleştirildi. Güneysu Öğretmenlerevi'nde yapılan toplantıya Rize ilçe ve merkez belediye başkanları ve partililer katıldı.
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, toplantının ilçelerinde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Toplantımızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Ülke meseleleri ve ilimizin sorunlarının tartışılacağı bu toplantıda çözümleri hep beraber üreteceğiz. Bu ülke bizim. Daha yaşanabilir bir toplum için hep beraber üzerimize düşen görevi yapacağız" diye konuştu.
Minder'e teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, "Güneysu'da olmaktan ötürü mutluyuz. Toplantılarımız her ay başka bir ilçede yapılmaya devam edecek" dedi.
(AK-BK-Y)

03.01.2013 15:32:42 TSI

Editör: Wan Haber