Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı Kıralan beldesi Belediye Başkanı Bayram Gümüş'ün, Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli pratisyen hekim Soner Er'i darp ettiği iddia edildi.
İddialara göre, Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş, aile hekimi Soner Er'den 0-6 yaş grubundaki çocukların belirlenmesi için bilgiler istedi. Dr. Soner Er de izinli olduğunu, yardımcı olamayacağını söyledi. Bunun üzerine Belediye Başkanı, doktorun yanına giderek tartışmaya başladı ve ardından darp etti.
Olayın ardından Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş, Dr. Soner Er'i dövmediğini iddia ederek, "Milli Eğitim Müdürlüğü'nden beldemize Özel İdare Müdürlüğü'nün yaptırdığı ilkokulla ilgili olarak müfettiş geldi. Nüfusu öğrenmek için telefon ettim, belediyeye davet ettim. Gelmeyince evine gittim. İzinli olduğu için evden çıkamayacağını söyledi. Bunun üzerine bir tartışma oldu. Ben evden ayrıldım. Doktoru darp etmedim" dedi.
Doktor Soner Er ise, "Sağlık Ocağı'nın kapısından çıkarken, 'Amirin geldi neredesin' diyerek üzerime yürüdü. Boğazımı sıkıp, yere yatırdı ve tekmeledi. Boğazımı sıkarken kurtarmaya çalışan annem Zeliha Er'i de tartakladı" diye iddia etti.
Soner Er'in, Belediye Başkanı Bayram Gümüş için suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
(EV-YHY-Y)

05.02.2013 22:06:57 TSI

Editör: Wan Haber