Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Belediye Spor Kulübü 9-13 yaş grubu sporculara malzeme yardımında bulundu.
Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, belediye tarafından açılan Yaz Spor Okulundan Belediye Spor Kulübü Futbol altyapı takımına seçilen 9-13 yaş grubu sporcuların antrenmanlarını ziyaret ederek, spor malzemesi yardımında bulundu. Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yazspor okulunda futbola yetenekli çocukları bırakmadıklarını Belediye Spor Kulübüne kazandırarak çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Belediye Spor Kulübünün, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt idaresinde Emekli Bedeneğitimi Öğretmeni Mehmet Yancıoğlu tarafından çalıştırıldığını ifade eden Başkan Başer, "Yaz spor okulumuz kapsamında özellikle 9-13 yaş gurubu arasındaki futbola yetenekli çocuklarımızı bırakmadık ve yazdan beri çalışmalar sürüyor. Amacımız ilimizden yetenekli futbolcular yetiştirmek ve hem büyük takımlara hem de milli takıma ilimizden futbolcu kazandırmaktır" dedi.
Yozgat Belediyesinin sadece futbol değil diğer güreş, basketbol ve voleybol gibi diğer branşlarda ki sporculara da destek olduklarını ifade eden Başkan Başer, "Bugün de belediyemiz futbol takımında antrenman yapan 9-13 yaş grubu çocuklarımızın çalışmalarını yerinde gördük, forma ve eşofman eksiğini giderdik. Ben bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum" dedi.
Çocukları çalıştıran Emekli Bedeneğitimi Öğretmeni Mehmet Yancıoğlu'da katkılarından dolayı Başkan Başer ve yardımcısı Tevfik Bozkurt'a teşekkür ederek, " Yaz spor okulunda futbol takımına aldığımız çocuklarımızı biz bırakmadık çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kış olması dolayısıyla çalışmalarımız halı sahada yapıyoruz. Amacımız Yozgat'tan geleceğin sporcularını yetiştirmek, Yozgatspor ve diğer futbol takımlarına futbolcu kazandırmaktır. Bize katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Yusuf Başer'e ve Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(ÖE-AÖ-Y)

14.01.2013 16:25:44 TSI

Editör: Wan Haber