Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci il birincisi olarak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanan okul takımlarına verdiği destekleri sürdürüyor.
Zonguldak'ta düzenlenen okullar arası futsal turnuvasında il birinciliğini elde eden Devrek Gazi Ortaokulu, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Celal Köse ile Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Levent Demir yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "Öğrencilerimizin ve okulumuzun kazandığı başarı göğsümüzü kabarttı. Okullarımızın spor ve kültürel anlamdaki başarıları bizleri gururlandırıyor. İnşallah bölge müsabakalarında da iyi bir performans göstererek başarılarını tekrarlarlar. Kendilerine verdiğimiz destekler sürecek. Öğrencilerimizi, okulumuzu bu başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Gazi Ortaokulu Okul Müdürü Celal Köse ile Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Levent Demir ise verdiği desteklerden dolayı Başkan Semerci'ye teşekkür ettiler.
(FE-SA)

13.02.2013 15:06:35 TSI

Editör: Wan Haber