Devrek Karşıyaka 100.Yıl Ortaokulu'nun il şampiyonu olan yıldız erkekler futbol takımı ile yıldız kızlar hentbol takımı öğrencileri yaşadıkları mutluluğu Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.
Devrek Karşıyaka 100.Yıl Ortaokulu'nun şampiyon yıldız erkekler futbol takımı ile yıldız kızlar hentbol takımı oyuncuları Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi ziyaret ederek gösterdikleri başarının mutluluğunu Semerci ile paylaştılar Başkan Semerci Karşıyaka 100.Yıl Ortaokulu'nun hem yıldız erkekler futbolda hem de yıldız kızlar hentbolda elde ettikleri başarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, başarılarından dolayı kutladı. Semerci, "Öğrencilerimizin hem futbolda hem de hentbolda il birincisi olmaları bizleri gururlandırdı. Bölge müsabakalarında da aynı başarıyı tekrarlayacaklarına canı gönülden inanıyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kendilerine verdiğimiz destekler devam edecek. Başarılı öğrencilerimizi, okul yönetimini ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Ziyarette öğrencilerin yanı sıra Devrek Karşıyaka 100.Yıl Ortaokulu Okul Müdürü Mehmet Ali Yılmaz ile Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk Sarı da yer alırken, Okul Müdürü Mehmet Ali Yılmaz verdiği desteklerden dolayı Başkan Semerci'ye teşekkür etti.
(FE-OA-Y)

12.02.2013 17:01:47 TSI

Editör: Wan Haber