Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 2013 yılının gelişi nedeniyle belediye personeli ile pasta kesti, yeni yıl dileklerinde bulundu.
Belediye yemekhanesinde gerçekleştirilen programda, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 2013 yılının gelişi nedeniyle belediye personeli ile pasta kesti ve 2013 yılının en güzel şekilde geçmesini diledi.
Yapılan programa, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Başkan Yardımcıları ve Danışmaları, bazı belediye meclis üyeleri, Belediye İş-Sendikası Şube Başkanı Tahsin Atayan, belediye personeli ve basın mensupları katıldı.
2012 yılının acısıyla tatlısıyla birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, tüm personelin yeni yılını kutlayarak, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Akdemir konuşmasında, "Çok değerli mesai arkadaşlarım. Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Sizlerle beraber bir yılı bitirmek gerçekten çok güzel. Yeni bir yıla girmek daha da güzel. 2012 yılını birlikte bulunduğumuz zaman içersinde eksiği ile fazlasıyla geçirdik. Birlikte olabilmek ve birlikte düşünebilmek ve aynı zamanda birlikte karar verebilmek adına baya bir mesafe kat ettik. 2013 yılı inşallah sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl olur. Önce sağlık diyorum. Sağlık olmazsa çalışmada olmaz. Gönlünüzdeki bütün olumlu düşünceler gerçekleşsin istiyorum. Milletçe 2013 yılının barış, mutluluk ve huzur getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi. Konuşmalarının ardından pasta kesim töreni gerçekleştirildi.
(SA-OA-Y)

31.12.2012 13:25:46 TSI

Editör: Wan Haber