Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programda Niğde'de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.
10 Ocak Gazeteciler Günü basın mensuplarını ağırlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile değerli basın mensuplarımız ile bir araya geldik. Basın mensubu olmak gazeteci olmak hakikaten zor bir meslek. Soğuk sıcak demeden araziden haber toplamak, haber yapmak ve bu haberleri zor şartlar altında halka ulaştırmak ve bu haberleri doğru ve güvenilir bir şekilde tarafsızca aktarmak meşakkatli ve güzel bir meslektir. Basın, idarecilerin önemsemesi gerektiğini biliyoruz ve biz basını önemseyenler tarafındayız. Görevini mesleğin çerçevesi içinde layığı ile gerçekleştiren kıymetli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum" dedi.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programa katılan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör'de basın mensuplarının gazeteciler gününü kutladı.
AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, "Dünya Gazeteciler Günü münasebeti ile burada toplanmış bulunuyoruz. Tüm basın mensubu arkadaşların Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum" şeklinde konuştu.
(YE-AÖ-Y)

10.01.2013 15:06:20 TSI

Editör: Wan Haber