AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na başarılı çalışmalardan dolayı 'teşekkür' plaketi takdim etti. AK Parti Milletvekili Koçer, yapılan çalışmalar ile Şehitkamil ilçesinin vizyonunun değiştiğini söyledi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programda hizmetlerinden dolayı 'teşekkür' plaketi almaya layık görüldü. Başkan Fadıloğlu, plaketini AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'in elinden aldı. Şehitkamil Belediyesi'nin önemli hizmetlere imza attığını dile getiren Koçer, şöyle konuştu: "Şehitkamil Belediye Başkanımızı yürekten kutluyorum. Gerçekten şehir için önemli çalışmalarda bulunarak hayırlı işler yapıyor. Belediye başkanımız yaptıkları çalışmalarla Gaziantep ve Şehitkamil'i daha da ileriye taşıyor. Başkanımızın daha güzel çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyorum."
Milletin hizmetkarı olarak geldikleri görevi aynı düşünceyle sürdüreceklerini hatırlatan Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi: "Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunun 714.yılında böyle bir programın düzenlenmiş olmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Şanlı Türk tarihinin kahramanlıklarla dolu destanı ancak bu ve buna benzer etkinlikler ile gelecek nesillere aktarılabilir. Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları'na tertip ettiği bu programdan dolayı teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizden dolayı verilen teşekkür plaketini tüm ekip arkadaşlarım adına alıyorum. Milletimizin hizmetkarı olarak geldiğimiz bu görevimizi Allah'ın izniyle layıkıyla sürdürmeye devam edeceğiz. Eğer ortada bir başarı varsa bu sizlerin başarısıdır. Bir başarısızlık varsa, benim başarısızlığımdır. Amacımız vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak nitelikli alanlar yapmaktır. Ekip arkadaşlarımızla birlikte bu amaç için çalışıyoruz."
(MDC-HO-Y)

29.01.2013 14:43:16 TSI

Editör: Wan Haber