Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Efendibey Mahallesinde ihtiyaç sahipleri için yaptırılan konutlar da yaşayan vatandaşları ziyaret etti.
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, "TOKİ konutları sayesinde ev sahibi olduk. Buna vesile olduğu içinde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz. Bizleri ziyaret ederek onurlandırması da güzel. Hizmetlerinden dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun" dediler.
Efendibey Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı yoğun bir kalabalık karşıladı. Tüm vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Akdoğan; "Niğde'mizin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. Seçimlerden önce ihtiyaç sahipleri için konut yaptırılacağının sözünü vermiştik. Bu sözümüzü de gerçekleştirdik. Bundan 4 yıl önce TOKİ Başkanlığıyla yaptığımız görüşme sonucu arsa tahsisini sağlayarak, ihtiyaç sahiplerimizin kendilerine ait evleri olmasına vesile olduk" şeklinde konuştu.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, TOKİ bölgesinde kendini karşılayan vatandaşlarla sohbetinin ardından TOKİ konutlarında bulunan engelli ailesini evinde ziyaret etti. Başkan Akdoğan engelli ailesinin ihtiyaçlarını sorarak, onlarla sohbet etti. Efendibey Mahallesi Muhtarı Tevfik Özbek'te TOKİ Konutları ziyaretinde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a eşlik etti.
(YE-ZB-Y)

09.02.2013 12:45:11 TSI

Editör: Wan Haber