Pazarlar'ın AK Parti'li Belediye Başkanı Ahmet Torun, basın mensupları ile bir araya gelip, 2013 yılı hedeflerini anlattı.
İkinci dönem Pazarlar Belediye Başkanlığını görevini yürüten Başkan Ahmet Torun, "önceki yıllarda yaptığımız hizmetleri çok konuştuk. Artık önümüzdeki günlerde yapacaklarımızı konuşmalıyız. Yaptığımız hizmetlerle Pazarlar tarihine mührümüzü vurduk ve hizmetlerimizle mühür vurmaya devam edeceğiz" dedi.
Başkan Torun, yerel seçimler öncesinde "katılımcı, şeffaf, demokratik ve özgürlükçü bir yönetim anlayışını esas alacağız" dediklerini hatırlatarak, ekip çalışmasına önem verdiğini ve personelin özveriyle görevini yaptığını ifade eden Torun, "Bu görevin sorumluluğun taşıyabilmek ve bu sorumlulukla hareket edebilmek için yola çıktık. 2013 yılında hedeflediğimiz hizmetler ile ilçemizin uzun yıllar ihtiyacına cevap verecektir. 2013 yılında İlçemiz içme suyu isale hattının ve şehir içi su şebekesinin yenileceğiz. İlçemiz ile Kütahya İl bağlantı yolu arasındaki 5 km'lik yolun ihalesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde yolun yapılmasına başlanacaktır. İlçemiz merkezine 5.750 m2 alana çok amaçlı afet koordinasyon merkezi yapacağız. TOKİ tarafından 112 konut ve ticaret merkezi yapımına başlandı. Bu yıl içinde konutlar sahiplerine teslim edilecektir. Anadolu Öğretmen Lisesi ve Pansiyon inşaatı tamamlandı ve 2012-2013 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminde öğrencilerimiz yeni binalarında eğitimlerini göreceklerdir. Şehir içindeki cadde ve sokaklarda kilitli beton parke taşı döşemesi yapacağız. Arıtma Tesisinin yapılması için tüm çalışmaları yapacağız. Turgut Özal Mahallesinde bulunan Mehmet Tanrıkut park'ını da yeniden yapacağız. İlçemiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesini Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. 2013 yılı içersinde Kentsel Dönüşüm projesine başlamak istiyoruz'' diye konuştu.
Başkan Torun, "Biz belediye olarak şeffafız, vatandaşımıza kapılarımız açıktır. Gelin belediyemize her konuda bilgiyi alın. Bu sizin doğal hakkınızdır''dedi.
Başkan Torun, "İlçemizdeki çalışmalarda tipik muhalefet anlayışından uzak objektif anlayış göstererek her zaman yapıcı öz eleştiriye açığız. 9 yıldır görev süremde Belediye Başkanı olarak şeffaf yönetim anlayışını benimseyerek yolumuza devam ediyoruz. Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi olarak her türlü yapıcı eleştirilere her zaman açığız. Ekip ruhu içersinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediye Başkanlığı görevime ilk başladığım heyecan artarak devam ediyor. Belediyecilik konusunda bizlerin ufkunu açan Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'a minnet borcumuz ödenemez. Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için Belediyecik anlayışı ile çalışmaktayız. Durmak yok hizmete devam" diyerek konuşmasını tamamladı.
(MB-EFE)

04.02.2013 14:57:23 TSI

Editör: Wan Haber