Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, Van Caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Esnafa bol kazanç dileyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Dündar, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşlarla hasbihal etti ve kendilerine bilgi verdi.

Çaldıranlıların huzur ortamına sağlamış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ededen Dündar, bundan sonra insanların huzurunu bozan hiç kimse olmayacağını, devletin tüm imkânlarını insanların refah ve huzuru için seferber ettiklerini söyledi.

Çaldıran’da huzur ve güven ortamında devlet-vatandaş kucaklaşmasının, hoşgörü temelinde devam ettiğini ve devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Kaymakam Dündar, Çaldıran’ı daha yaşanılır bir şehir haline getirmek amacıyla vatandaşların ve esnafların görüş ve önerilerinin, kendileri için önemli ve değerli olduğunu sözlerine ekledi.

İlçe esnafı ise, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Dündar’ın kendilerine yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. (iha)

Editör: Wan Haber