Şarköy-Karıştıran yolu, Gölcük köyü girişine 500 metre mesafede bulunan rampada meydana gelen buzlanma araçlar için tehlike yaratıyor.
Bir çok aracın kaza yapmasına neden olan rampada, sabah saatlerinde meydana gelen kazada Şarköy Belediyesi'ne ait 59 SH 672 plakalı kamyonet, buzlanma nedeniyle devrildi. Araç içinde bulunan belediye personeli, İbrahim Özmen ile Ali Çetin, Şarköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler.
Kaza haberini alan, Belediye Başkan Yardımcısı Efrayim Galip, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Özlem Ertekin ve belediye personeli Şarköy Devlet Hastanesi acil servisine gelerek bilgi almak istediler.
Belediye Başkan Yardımcısı Efrayim Galip "Personelimiz Gölcük köyü deresindeki su pompalama makinelerinin olduğu yerdeki arızayı onarmak için gidiyorlardı. Şarköy yönünden, köye girişteki rampada buzlanma nedeniyle iki aracın devrildiğini görmüşler, araçların hemen yanında 20 km hızda gitmelerine rağmen, kullandıkları kamyonet devrilmiş, başlarına bir darbe aldıkları için tedbiren Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler" dedi.

18.01.2013 09:45:58 TSI

Editör: Wan Haber